logo Unicorn College s.r.o.

Prezentace o škole a studiu na Unicorn College

Unicorn College ve čtvrtek 16. 8. 2018 na dni otevřených dveří představí jednotlivé studijní obory, formy studia a další aktivity, kterých se můžete na škole účastnit nebo kam s námi lze vycestovat na stáž do zahraničí.

Chcete uspět ve Vaší profesi a získat neocenitelnou praxi už během studia? Nebo naopak doplnit a rozšířit svoje znalosti, například v rámci kombinovaného studia a získat vše potřebné pro Vaše současné i budoucí zaměstnání?

V tom případě byste neměli nechávat budoucnost náhodě a vybrat si tu správnou vysokou školu! U nás víme, jak vypadá trh práce, a připravíme Vás na povolání nejen v informačních technologiích, ale i ekonomice a managementu.

Hlavní prezentaci o škole a studiu na Unicorn College tentokrát pořádáme až od 16:00, abychom dali možnost poslechnout si vše důležité a zajímavé i zájemcům o kombinované studium.

Popovídat si budete moci s ředitelem Unicorn College Markem Beránkem, s vedoucím Katedry informačních technologií a vedoucí Katedry ekonomie a managementu.

Den otevřených dveří se uskuteční ve čtvrtek 16. 8. 2018 v hlavní budově naší školy na adrese V Kapslovně 2/2767, Praha 3 - Žižkov.

Harmonogram dne otevřených dveří:

Obsah prezentace:

Další články k tématům - povolání - prezentace - studium - škola - zaměstnání

Článek Unicorn College s.r.o. ze dne středa 8. srpna 2018

Další články od Unicorn College s.r.o.

Prezentace o škole a studiu na Unicorn College