logo X-Document House Prague Group s.r.o.

Velkoformátový tisk ROWE na veletrhu Reklama Polygraf 2017

Německý výrobce velkoformátových skenerů, tiskáren, řezaček a skládaček ROWE vstupuje prostřednictvím společnosti X-Document House Prague Group na český trh. Přijďte se seznámit s jeho produkty ve dnech 24. - 26. 4. 2017 - Výstaviště PVA EXPO Letňany.

"S nadšením jsme uvítali možnost, jako jediný partner v České republice, uvést na trh novou značku ROWE, německého tradičního výrobce, společnosti Roth+Weber GmbH. ROWE je specialistou v oblasti velkoformátových řešení a je celosvětově uznávanou značkou, vyznačující se nejvyšší možnou kvalitou a vysokou profesionalitou poskytovaných služeb. Věříme, že si značka ROWE najde své pevné místo na náročném českém trhu. ROWE prostřednictvím X-Document nabízí nejen prodej a servis veškerých zařízení, ale i krátkodobé zapůjčení tiskárny, skeneru i skládačky pro případy mimořádných akcí, např. konferencí, seminářů a veletrhů," říká Stanislav Záhorec, ředitel společnosti X-Document.

"Jsme velice potěšeni, že můžeme přivítat X-Document do naší sítě specializovaných prodejců. Společnost má na českém trhu velmi dobrou pověst a je pro nás ideálním partnerem díky vysoké odbornosti v oblasti velkoformátového tisku a také díky poskytování vynikajícího zákaznického servisu. Těšíme se na dlouhodobou a úspěšnou spolupráci," doplňuje Gerhard Bäcker, ředitel společnosti ROWE.

Společnost ROWE své technologie vyvíjí a vyrábí výhradně v Německu, což je zárukou té nejvyšší kvality a profesionality. Jde o vzájemně kompatibilní systémy pro skenování, tisk, konečnou úpravu a softwarová řešení profesionálního zpracování dokumentů. ROWE působí v 90 zemích světa a nově se představuje i na českém trhu.

Nové produkty ROWE si bude možné prohlédnout i na veletrhu Reklama Polygraf na výstavišti v Praze - Letňanech ve dnech 24. - 26. 4. 2017 ve stánku číslo A17 hala 4.

Článek X-Document House Prague Group s.r.o. ze dne úterý 11. dubna 2017

Další články od X-Document House Prague Group s.r.o.

Velkoformátový tisk ROWE na veletrhu Reklama Polygraf 2017