logo Anneca s.r.o.

Novinky v InTouch CRM 4.3

Nová verze InTouch CRM 4.3 přináší kompletně přepracovaný kalendář plus spoustu dalších vylepšení. Rádi vylepšujeme náš systém, který pro vás vyvíjíme už víc jak 13 let.

InTouch CRM je dlouhodobě vyvíjen do podoby univerzálního nástroje pro firmy a týmy. Můžete jej začít ihned používat nebo si jej můžete nechat od nás přizpůsobit do více individuální podoby.

Ze všeho nejraději přidáváme funkce, které odstraňují zbytečné kliky myší. Nová stránka "Dnes" v kalendáři InTouch CRM 4.3 odstraňuje spousty zbytečných kliků.

InTouch CRM 4.3 již mají k dispozici zákazníci, kterým provozujeme CRM na našich serverech. Pokud používáte InTouch CRM na svém hardwaru, můžete si tuto verzi stáhnout z našeho extranetu na anneca.cz.

Výčet vylepšení:

Upozornění jsou nyní větší a výraznější

Protože si uživatelé prostě starých upozornění nevšímali. Zůstávaly na úvodní stránce viset bez jakékoliv reakce. Proto jsme se rozhodli zvolit větší písmo a žluté pozadí. Cílem upozornění je opravdu upozornit uživatele a donutit jej k okamžité reakci. Po vyřízení může použít ikonku na pravé straně řádku k odstranění upozornění.

Další vylepšení:

Další články k tématům - CRM - InTouch - kalendář - server

Článek Anneca s.r.o. ze dne středa 29. ledna 2014

Další články od Anneca s.r.o.