logo Imper CZ s.r.o.

Neziskovky ověřují data pomocí Sprinx Merk

Sprinx Merk umožňuje rychle a jednoduše získat velké množství důležitých informací k danému subjektu. Přehlednost nástroje zvyšuje i funkce přímého náhledu na základní data a k dispozici je také monitoring mediálních výstupů.

Společnosti Imper CZ a Sprinx Consulting uvedly novinku určenou neziskovým organizacím. Nástroj Sprinx Merk, součást informačního systému Salesforce, pomáhá zdarma prověřovat dárce, vést transparentní komunikaci s příslušnými soukromými subjekty či důsledně evidovat obdržené dary.

"Dlouhodobým posláním společnosti Imper CZ je podporovat neziskový sektor, a proto jsme rádi, že spolu s naším partnerem Sprinx Consulting můžeme zdarma zpřístupnit integraci služby. Merk je největší ucelenou databází firem a živnostníků v ČR, navíc obsahuje i doplňující data, jako jsou obraty, seznamy statutárních orgánů a mnoho dalších informací," říká Tomáš Berger, CEO Imper.

Sprinx Merk vychází z databáze firem Merk provozované společností Imper CZ a je integrovaný do informačního systému Salesforce společnosti Sprinx Consulting. Neziskové organizace díky němu nejsou odkázány na vlastní a mnohdy zdlouhavé ověřování informací z veřejně dostupných zdrojů a odpadají jim tak starosti s prověřováním aktuální platnosti a pravdivosti údajů. Data se nikam složitě nekopírují - stačí je v systému automaticky načíst jediným kliknutím.

Doplněk Sprinx Merk využívá k ověřování dat například Institut pro památky a kulturu: "Nový nástroj je velice praktický. Za krátkou dobu se ho pro práci v naší organizaci naučili využívat všichni a chválí především jeho jednoduché a intuitivní ovládání," doplňuje ředitel Institutu Aleš Kozák.

Další články k tématům - databáze - monitoring - neziskovky - Salesforce - zdarma - Aleš Kozák - Tomáš Berger

Článek Imper CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 22. září 2016

Další články od Imper CZ s.r.o.