logo mBlue Czech, s.r.o.

IT Bodyshopping pomáhá firmám v jejich businessu

S nástupem nových technologií a zaváděním legislativních změn roste i poptávka po IT odbornících, které si řada českých firem z finančních důvodu nemůže dovolit trvale zaměstnat. Současně se všichni snaží o větší efektivitu své činnosti a snižování firemních nákladů.

IT Bodyshopping - jinými slovy nákup pracovní síly (outsourcing lidských zdrojů) v oblasti informačních a komunikačních technologií je zaměřen na pronájem specialistů, kteří se pak na dohodnutou dobu nebo do dokončení daného projektu stávají součástí firemního týmu.

"Společnost mBlue má bohaté zkušenosti v této oblasti. Máme vlastní propracovanou metodiku navázanou na databázi vhodných kandidátů pro vyhledávání těch správných IT odborníků. Dokážeme zajistit jejich rychlé a efektivní nasazení pro splnění konkrétních úkolů ve firmách, které je hledají a momentálně potřebují," říká Milan Mahovský, výkonný ředitel společnosti mBlue.

Rozsah služby je vždy přizpůsoben potřebě a možnostem klienta. IT Bodyshopping lze využít pro krátkodobé konzultace, konkrétní projekty i dlouhodobé nasazení contractora. Flexibilně reagujeme na případné změny v požadavcích na IT contractora. Pokud jej umístíme, jsme s ním ve stálém kontaktu a známe průběh výkonu jeho práce.

Poskytujeme IT odborníky z oblastí:

V celkovém součtu nákladů pronájem daného specialisty na předem definovanou práci na danou dobu ušetří firmě 20 - 40% finančních prostředků za pozici. Úspory 20 - 40% jsou oproti využívání pronájmu IT lidí od IT firem. Odpadá také spoustu času a námahy s výběrovým řízením, zaučením a vzdělávání, tak jak je tomu u zaměstnanců.

Contractoři jsou vybíráni na základě předem definovaných požadavků našimi seniorními KAM s velkými zkušenostmi a přehledem. Jsou zvyklí pracovat často v jiném prostředí na různých projektech a velmi rychle se dokáží přizpůsobit chodu i zvyklostem firmy. Vedou svůj výkaz práce, který je tak často lépe a jasněji kontrolovatelný než u kmenových zaměstnanců.

IT Contractor - hlavní přínosy:

Článek mBlue Czech, s.r.o. ze dne pátek 20. března 2015

Další články od mBlue Czech, s.r.o.

IT Bodyshopping pomáhá firmám v jejich businessu