logo Poslat balík na Zaslat.cz

Poslat balík se dá levně a rychle - stačí jen Zaslat.cz

Unikátní služba Zaslat.cz je určena všem, kdo potřebují poslat balík rychle, spolehlivě a levně. Ať jde o firmu, e-shop, malého podnikatele nebo soukromou osobu, která nechce stát ve frontě na poště. Ušetříme Váš čas i peníze!

Cílem nové služby Zaslat.cz, jejíž pilotní provoz byl spuštěn koncem srpna 2014, je zajistit pro všechny typy uživatelů co nejnižší cenu přepravy balíkových zásilek a ušetřit jim tak čas i peníze při hledání nabídek nebo čekání ve frontách na poště. Nyní můžete posílat balíky do celého světa jenom pomocí vašeho počítače, tabletu nebo mobilního telefonu.

Aplikace serveru sdružuje nabídky přepravců - mezinárodní, vnitrostátní i lokální, a jejich výběry s nabídkami podle parametrů přepravy zadané uživatelem (odkud, kam, váha a rozměry balíku) pak nabízí v uživatelsky komfortní podobě ve formě - služby přepravců seřazené podle rychlosti doručení a ceny.

Jedním z posledních vylepšení je zabudovaní funkcionality, která po zadání parametrů zásilky automaticky zobrazí výběr variant přepravy podle rychlosti a ceny bez nutnosti volby konkrétního přepravce.

"Díky systému Zaslat.cz se výrazně zvýšila efektivita logistického procesu a posílání balíků v našem e-shopu. Je to pro nás velmi jednoduché a sami si vybíráme přepravce podle ceny, rychlosti doručení i hodnocení jiných uživatelů. Za kvalitní přepraví služby přitom platíme nižší ceny, neboť provozovatel Zaslat.cz má s přepravci uzavřenou zasilatelskou smlouvu a odbavuje velké množství zásilek," říká Miroslav Michalko, ředitel společnosti CELKOM Praha, která je provozovatelem e-shopu ShopBlackBerry.cz.

Propojení a sleva s Facebookem

Sdělte přátelům na Facebooku, že jste poslali balík přes službu Zaslat a získejte hned slevu 5 Kč za objednanou přepravu. Stačí kliknout na tlačítko v poslední fázi objednávky a ihned slevu z celkové ceny odečteme!

Služby pro koncové uživatele

Koncovým zákazníkům chceme nabídnout kromě výhodnější ceny oproti klasické objednávky přepravy i přidané služby, na které by zákazníci bez uzavřené smlouvy nebo při nízkém množství realizovaných zásilek s přepravcem nedosáhli.

Pro zákazníky, kteří nechtějí čekat na vyzvednutí balíku kurýrem, nabízíme alternativní služby osobního podání v jednom z 1000 kontaktních míst našich partnerů rozmístěných po celém území ČR.

Spolupráce s inzertními a komunitními portály

Pomocí propojení vašeho řešení se systémem Zaslat.cz jsme schopni zobrazit vašim zákazníkům při výběru dopravy univerzální tlačítko Zaslat.cz, které ihned zobrazí nejvýhodnější cenu za odeslání balíku na základě automaticky získaných údajů - odkud, kam, váha balíku.

Pokud zákazník zvolí přepravu pomocí služby Zaslat.cz, odešele se do vašeho systému výsledná cena za dopravu a zákazník pak již dál pokračuje v objednávce.

Spolupráce s provozovateli e-shopů

Pokud odbavujete denně větší množství balíkových zásilek, nabízíme výrazné zjednodušení procesu zadávání, možnost hromadného svozu a samozřejmě výraznou úsporu v celkových nákladech na přepravu. Zásilky můžete podávat hromadně přes speciální webovou aplikaci. Podporujeme import dat ze všech běžných formátů.

Pokud odbavujete denně větší množství zásilek, je výhodné propojit vaše řešení pomocí API rozhraní se systémem Zaslat.cz. Pak již budete posílat balíky a tisknout štítky jediným kliknutím přímo z vašeho systému.

Spolupráce s dopravci

Náš systém je otevřen všem přepravcům libovolné velikosti a oblasti působnosti přepravy. Věříme, že jsme schopni nabídnout oboustranně výhodnou spolupráci.

Mezinárodní přeprava

Nyní je také možné objednávat přepravní služby do zahraničí. V rámci mezinárodní přepravy Zaslat.cz nabízí zaslání z ČR do většiny evropských států - Slovensko, Rakousko, Německo, Maďarsko, Polsko, Slovinsko, Chorvatsko, Rumunsko, Belgie, Dánsko, Estonsko, Lotyško, Litva, Lucembursko, Nizozemí, Bulharsko, Francie, Velká Británie, Irsko, Itálie, Španělsko, Finsko, Portugalsko a Švédsko.

Další články k tématům - balík - dopravce - eshop - logistika - počítač - pošta - přeprava - tablet - telefon - úspory - zásilky

Článek Poslat balík na Zaslat.cz ze dne pátek 14. listopadu 2014

Další články od Poslat balík na Zaslat.cz