logo awin IT, s. r. o.

awin IT je platinovým partnerem Sophosu pro Českou republiku

Sophos jmenoval nového Platinového Solution Partnera pro Českou republiku. Je jím společnost awin IT, která splnila náročné technické i obchodní certifikace a dosáhla požadovaného ročního obratu ve výši 100000 euro.

Díky dosažení nejvyšší možné úrovně partnerského statusu společnosti Sophos může nyní awin IT svým zákazníkům nabízet výhodné cenové podmínky bezpečnostních řešení Sophos i pokročilou technickou a obchodní podporu výrobce.

"Díky kvalitnímu portfoliu bezpečnostních produktů společnosti Sophos jsme schopni poskytovat našim zákazníkům řešení, která efektivně zabezpečí jejich data, jsou snadná na správu a přátelská k jejich rozpočtům. Vysokou kvalitu těchto řešení potvrzuje 99% míra obnovení podpory u našich zákazníků. S dosažením statusu Sophos Platinum Solution Partner jsme nyní navíc schopni nabízet našim zákazníkům řešení Sophos za výhodnějších cenových podmínek," komentuje dosažený úspěch Jindřich Rosička, technický ředitel, awin IT.

"V rámci úzké spolupráce našim registrovaným partnerům pomáháme s identifikací obchodních příležitostí a potenciálu zákazníků, které vedou ke zvýšení jejich obchodních zisků. Jsem potěšen, že nyní máme na českém trhu dalšího Platinového Solution Partnera, který je mimo jiné i odrazem našich lokálních obchodních úspěchů. Jsem pyšný, že tak aktivní prodejce, jakým je awin IT, je součástí našich obchodních aktivit a děkuji za spolupráci při propagaci značky Sophos," doplňuje Patrick Müller, Channel Account Executive zodpovědný za rozvoj partnerské sítě a obchodních aktivit Sophosu v České republice a na Slovensku.

Sophos v rámci partnerského programu nabízí více než 15000 svých obchodních partnerů přístup k řadě užitečných služeb a aktuálních informací, k produktovým updatům i marketingovým a podpůrným nástrojům, on-line školením a komplexní předprodejní i poprodejní podpoře.

Partnerský program Sophos umožňuje partnerům i přístup k promo a bonusovým akcím, které mohou podpořit jejich podnikání a vést k získání konkurenční výhody.

Další články k tématům - bezpečnost - certifikace - školení - Patrick Müller - Jindřich Rosička

Článek awin IT, s. r. o. ze dne pondělí 9. května 2016

Další články od awin IT, s. r. o.

awin IT je platinovým partnerem Sophosu pro Českou republiku