logo Code Secure s.r.o.

Seminář Embarcadero a TMS Software v Městské knihovně Praha

Na semináři ve čtvrtek 20. 4. 2024 získáte mnoho zajímavých informací o nově vydané verzi RAD Studio Alexandria 11.3, která přináší důležitá vylepšení subsystémů jako je LSP Server, editor kódu nebo knihoven VCL, FireMonkey a FireDAC. Seminář je v angličtině s českým simultánním překladem.

Pořadatel semináře - společnost Code Secure s.r.o., si Vás dovoluje v rámci semináře k uvedení nové verze RAD Studio Alexandria 11.3 srdečně pozvat na živá vystoupení Stephena Balla - presales ředitel společnosti Embarcadero, Antonia Zapatera - presales konzultant společnosti Embarcadero a Bruno Fierense - vývojář, který s vývojovými nástroji společnosti Embarcadero pracuje již od verze Turbo Pascal 3.0.

Bruno Fierens v roce 1996 založil společnost TMS Software, která vyvíjí rozšiřující komponenty pro RAD Studio, .NET a Web.

Využijte tuto skvělou příležitost pro výměnu zkušeností s kolegy, kteří používají stejné nástroje pro programování a řeší podobné problémy - získáte tak mnoho zajímavých informací bez nutnosti dlouhých hodin čtení manuálů.

Naším cílem je podělit se o novinky a náměty, jak si usnadnit a urychlit každodenní práci a s čím vším Vám mohou pomoci komponenty od společnosti TMS Software.

Termín a místo konání akce:

Akce je pro registrované účastníky zdarma.

Těšíme se na Vás!

Další články k tématům - Embarcadero - programování - seminář - TMS Software - zdarma

Článek Code Secure s.r.o. ze dne čtvrtek 23. března 2023

Další články od Code Secure s.r.o.

Seminář Embarcadero a TMS Software v Městské knihovně Praha

Nová verze RAD Studio 11.3 Alexandria se zvýhodněním aktualizací