logo D-Link s.r.o.

Nová řada smart routerů D-Link s podporou 4G LTE

Nové routery D-Link splňují stále vyšší nároky moderních chytrých domácností a kanceláří, a nabízí díky spoustě unikátních funkcí s podporou umělé inteligence bezkonkurenční připojení, které je chytřejší, bezpečnější, rychlejší a spolehlivější než kdykoli předtím.

D-Link představuje nejnovější přírůstky do rodiny pokročilých WiFi routerů EAGLE PRO AI s umělou inteligencí (AI) - smart router AX1500 4G+ (G416), smart router AX1500 4G (G415) a smart router N300 4G (G403).

Novinky od společnosti D-Link dokážou eliminovat špatnou konektivitu v široké škále prostředí - od domácností, které se snaží udržet ve spolehlivém síťovém provozu neustále rostoucí počet propojených zařízení, až po ty, které chtějí vylepšit svoje podmínky pro práci z domova.

Souběžná podpora 4G LTE/3G mobilního připojení a širokopásmového připojení k internetu přes optický kabel umožňuje být nepřetržitě online i v případě, že některé z těchto připojení selže.

Smart router AX1500 4G+ (G416) a smart router AX1500 4G (G415) jsou ideální pro ty, kteří mají problémy se špatným nebo často vypadávajícím pevným připojením k internetu a chtějí využívat spolehlivější rychlý mobilní 4G LTE internet.

Oba tyto 4G chytré routery se snadno instalují a nastavují, podporují v rámci řady EAGLE PRO AI funkci mesh sítě a představují kombinaci nejmodernější bezdrátové technologie WiFi 6 s chytrými funkcemi umělé inteligence.

Vestavěný AI optimalizátor WiFi sítě neustále vyhledává nejméně zarušený WiFi kanál, aby mohl nabídnou vždy to nejlepší připojení. Zároveň upřednostňuje nejkritičtější provoz, aby zajistil maximální stabilitu přenosu dat a spokojenost uživatelů online služeb.

G416 zvládá mobilní připojení 4G+ LTE Cat 6 s rychlostí až 300 Mb/s, zatímco G415 s podporou 4G LTE Cat 4 nabízí rychlost přenosu až 150 Mb/s. Obě zařízení umožňují vytvořit dvoupásmovou WiFi 6 síť s celkovou rychlostí až 1500 Mb/s.

Cenově výhodnou alternativou k těmto dvěma modelům je smart router N300 4G (G403), který přináší také 4G LTE mobilní připojení k internetu s rychlostí až 150 Mb/s a je vybaven mnoha bezpečnostními funkcemi, např. duálními aktivními firewally (SPI a NAT), které zabraňují potenciálním útokům přes internet, nebo nejnovějším WPA3 šifrováním pro lepší ochranu před průnikem do WiFi sítě.

Všechny tři nové 4G routery D-Link fungují se SIM kartami jakéhokoli mobilního operátora. Routery neustále kontrolují síť a monitorují využití dat pomocí integrovaného AI asistenta, který zasílá doporučení a týdenní přehledy do aplikace EAGLE PRO AI.

Aplikace je plně kompatibilní s hlasovými službami Google Assistant a Amazon Alexa, takže uživatelé mohou pohodlně ovládat WiFi připojení, aniž by museli hnout prstem.

Cena a dostupnost

Nové 4G smart routery EAGLE PRO AI budou v České republice a na Slovensku k dispozici prostřednictvím sítě prodejců IT a systémových integrátorů za doporučené maloobchodní ceny 2499 Kč, 3599 Kč a 4299 Kč včetně DPH.

Další články k tématům - internet - LTE - router - SIM - umělá inteligence - WiFi - WPA3

Článek D-Link s.r.o. ze dne pondělí 31. října 2022

Další články od D-Link s.r.o.

Nový WiFi 6 router a mesh systémy s podporou umělé inteligence

Nová řada smart routerů D-Link s podporou 4G LTE