logo D-Link s.r.o.

Nový WiFi 6 router a mesh systémy s podporou umělé inteligence

D-Link představuje dvě nová WiFi 6 zařízení - smart router EAGLE PRO AI AX3200 a mesh systém EAGLE PRO AI AX3200, která využívají umělou inteligenci pro vyšší rychlost, větší kapacitu a menší přetížení sítě.

Smart router a mesh systémy D-Link řady EAGLE PRO AI AX3200 jsou určené pro moderní chytré domácnosti s velkým počtem propojených zařízení. Nejnovější technologie WiFi 6, 1024 QAM, MU-MIMO a OFDMA nabízejí celkovou rychlost bezdrátového přenosu ve dvou pásmech až 3,2 Gb/s.

Přidaná podpora dynamické volby frekvence (DFS) umožňuje využívat i dříve nepovolené DFS kanály v pásmu 5 GHz a vytvořit tak rychlejší a méně přetížené WiFi připojení.

Díky vestavěným funkcím AI WiFi Optimizer, která nepřetržitě analyzuje a vybírá nejlepší WiFi kanál, a AI Traffic Optimizer, která upřednostňuje nejkritičtější internetový provoz, zajišťují novinky plynulé videohovory, nerušené streamování videa v rozlišení 4K a hraní her.

Pro snadné a flexibilní rozšíření pokrytí sítě WiFi podporují smart routery a mesh systémy AX3200 technologii D-Link WiFi Mesh a jsou plně kompatibilní s dalšími mesh zařízeními řady EAGLE PRO AI.

Jejich kombinace umožňuje rozšíření a škálování sítě WiFi k dosažení bezdrátového pokrytí bez mrtvých zón v jakkoli velkém domě. Funkce AI Mesh Optimizer navíc zajišťuje spolupráci uzlů v síti mesh pro optimalizaci síťového provozu.

K rychlejšímu a spolehlivějšímu připojení k chytrým televizorům, herním konzolím a dalším chytrým domácím zařízením jsou smart routery a mesh systémy EAGLE PRO AI AX3200 vybavené také porty Gigabit Ethernet LAN a portem WAN.

Pro zajištění bezpečnosti a ochrany dat jsou novinky kompatibilní s nejnovějšími bezpečnostními standardy včetně WPA3 a IEC 62443-4-1.

Nové produkty lze jednoduše spravovat prostřednictvím aplikace EAGLE PRO AI, která poskytuje přehledy, doporučení a zprávy o síťovém připojení.

Aplikace je navíc plně kompatibilní s aplikacemi Google Assistant a Amazon Alexa, takže uživatelé můžou snadno spravovat svoji síť tím nejpohodlnějším způsobem - pomocí hlasového ovládání.

Uvedená zařízení budou k dispozici v České republice a na Slovensku prostřednictvím sítě prodejců IT a systémových integrátorů.

Maloobchodní ceny s DPH:

Další články k tématům - mesh systém - router - streaming - umělá inteligence - video - WiFi 6

Článek D-Link s.r.o. ze dne středa 15. února 2023

Další články od D-Link s.r.o.

Nový WiFi 6 router a mesh systémy s podporou umělé inteligence

Nová řada smart routerů D-Link s podporou 4G LTE