logo GEMMA Systems, spol. s r.o.

O ERP Infor Visual na seminářích v Brně a Praze

Představíme vám podnikový informační systém Infor Visual a jeho nástroje, které pomohou více vyrobit a také více vydělat. Termíny: Brno - úterý 20. března, Praha - středa 21. března 2018. Účast zdarma, občerstvení je zajištěno.

Infor Visual svými pokročilými plánovacími metodami APS (Advanced Planning & Scheduling) a DBR (Drum Buffer Rope) dokáže nejen optimálně rozvrhnout výrobu v dostatečném předstihu, ale dá vám a vašim ekonomům informace o tom, která varianta výrobního rozvrhu vám přinese nejvyšší finanční přínos, vyjádřený v korunách.

Infor Visual je podnikový systém pro malé a střední výrobní firmy. Jde o komplexní ERP řešení pro společnosti, které usilují o zvyšování produktivity, řízení nákladů a vyšší ziskovost.

Systém Visual nabízí všechny potřebné nástroje pro řízení výrobně orientované společnosti střední velikosti. Systém je dostupný v češtině, slovenštině a angličtině, s českou a slovenskou lokalizací financí.

Program semináře Brno, Praha:

Seminář Brno:

Seminář Praha:

Seminář je určen všem, kteří se zajímáte o to, jak více a efektivněji vyrábět, jak zvládnout nápor zakázek a přitom také stále zvyšovat svoji finanční výkonnost.

Další články k tématům - APS - DBR - ERP - finance - náklady - plánování - produktivita - seminář - Visual - výroba - zdarma

Článek GEMMA Systems, spol. s r.o. ze dne úterý 13. února 2018

Další články od GEMMA Systems, spol. s r.o.