logo Green Fox Academy CZ s.r.o.

Naučte se programovat v online kurzu zdarma

Třítýdenní kurz zdarma se zaměřením na základy programování v JavaScriptu, HTML a CSS začíná pondělí 25. 5. 2020. Je určen pro širokou veřejnost a nevyžaduje předchozí zkušenosti s programováním - po prvním týdnu již budete schopni si nakódovat svou první webovou stránku. Kapacity nejsou omezeny - stačí se jen zaregistrovat!

V rámci květnového třítýdenního kurzu #StayAtHome Coding Camp se účastníci zdarma naučí vytvářet webové stránky a aplikace. Školení bude probíhat online vždy od pondělka do pátku od 15:00 do 19:00 hod. a bude v angličtině. V případě potřeby bude k dispozici český mentor, který látku dovysvětlí v rodném jazyce.

"Letos v březnu a dubnu, kdy probíhaly předchozí kurzy, se jich účastnilo celkem přes 1136 lidí. Dubnových online kurzů, kde jsme učili zájemce programovat webové stránky a aplikace, se zúčastnilo přes 1100 lidí. Současná pandemie nám jasně ukázala, jak obrovský potenciál je ve výuce online a také v kódování. Zájem totiž vzrostl i o dlouhodobé rekvalifikační kurzy. Lidé si uvědomili, že IT je jedním z nejbezpečnějších a nejperspektivnějších oborů. Kvůli obrovskému zájmu nyní pořádáme další - #StayAtHome Coding Camp - třítýdenní kurz zdarma, který odstartuje 25. 5. 2020," říká Barbora Wachtlová, provozní ředitelka společnosti Green Fox Academy.

K absolvování kurzu #StayAtHome Coding Camp není potřeba mít speciální technické vybavení - plně postačí notebook či počítač s připojením k rychlému internetu. Případně vítaná je webkamera a sluchátka s mikrofonem pro snazší komunikaci s třídou a mentorem.

Školení je tak ideální příležitostí pro všechny, kteří si chtějí v praxi vyzkoušet, zda je pro ně kódování a IT tím pravým oborem pro rekvalifikaci.

#StayAtHome Coding Camp - struktura kurzu

1. týden (start 25. 5. 2020) Po - Pá, 15:00 - 19:00 hod.:

2. týden Po - Pá, 15:00 - 19:00:

3. týden Po - Pá, 15:00 - 19:00:

Další články k tématům - CSS - HTML - JavaScript - kurzy - pandemie - rekvalifikace - školení - zdarma - Barbora Wachtlová

Článek Green Fox Academy CZ s.r.o. ze dne úterý 12. května 2020

Další články od Green Fox Academy CZ s.r.o.