logo Shoptet s.r.o.

E-shop na míru rychle a bez zbytečných nákladů

Cílem prémiové služby Shoptet Premium je pomoc internetovým prodejcům vytvořit e-shop podstatně rychleji a za zlomek nákladů s možností přizpůsobení jeho fungování i designu co nejvíce svým potřebám. Využijte sílu moderní a spolehlivé platformy, díky které se můžete plně soustředit na svůj byznys!

V České republice aktuálně trvá vývoj e-shopu na míru mnohdy déle než rok a klient za něj zaplatí i miliony korun

"Naším cílem je pomáhat posouvat byznys našeho zákazníka tak, aby byl schopen svým klientům dopřát prvotřídní servis za zlomek vlastní časové i finanční investice. Chceme být partnerem jak pro menši nezávislé značky, tak pro střední a velké společnosti. Nabízíme výrazné zjednodušení procesů a celkově snazší ovládání. Spolu s možností přizpůsobit design tak mohou naši klienti efektivně budovat svou značku. Za první rok svého fungování získala naše služba již 40 klientů, mezi které patří značky jako Jablotron, Svijany, Penny, Xiaomi, Kulina a další. Jsme rádi, že můžeme nabídnout řešení Shoptet Premium i pro ty nejnáročnější klienty,” říká Samuel Huba, CEO Shoptetu.

Privátní API a vlastní design na míru

Základem každého úspěšného byznysu je práce s daty. Kromě široké nabídky k uzpůsobení v základu, mají zákazníci Shoptet Premium k dispozici i privátní API rozhraní, skrze které mohou e-shopy realizovat takřka jakékoliv napojení, integraci či předávání dat.

Přístup k datům ve službě Shoptet Premium umožňuje libovolně další zpracování a pokročilé funkce, ať už se je rozhodne klient implementovat sám nebo si vývoj outsourcuje. E-shopaři tak mají přímý přístup k datům svého e-shopu, mohou si na něj moci napojit své systémy, číst data, ale také si napsat aplikaci přímo na míru.

Průběžné rozšiřované API na platformě Shoptet Premium umožňuje např. centrální řízení produktového katalogu včetně cen, filtrů a kategorií na vícero instancích.

Prémiový servis a kontinuální rozvoj

Součástí služby je také prémiový servis, který klientům pomůže s implementací i onboardingem. Při definování služby Shoptet Premium jsme se rozhodli spojit benefity řešení na míru s výhodami SaaS přístupu, kdy klient dostává v rámci měsíčního poplatku stále nové funkce a my mu umožňujeme být stále na špičce e-commerce.

Nemusí tedy platit za každou funkci, ale drtivou většinu marketingových, legislativních a dalších změn dostane automaticky a zdarma. Přinášíme tak neustále se rozvíjející platformu, se kterou mohou dále růst i expandovat.

Zároveň pro Premium klienty umožňujeme rozšiřovat svůj e-shop o specifické funkce dle jeho přání, a to pomocí otevřeného API.

Další články k tématům - API - byznys - design - eshop - investice - SaaS - servis - Samuel Huba

Článek Shoptet s.r.o. ze dne čtvrtek 13. ledna 2022

Další články od Shoptet s.r.o.

Sektoru e-commerce se v Česku daří

E-shop na míru rychle a bez zbytečných nákladů

Nové inspirace pro byznys e-shopařů