logo TP-LINK Czech, s. r. o.

LTE routery TP-Link s daty za výhodnou cenu na celý rok

Při nákupu některého z vybraných routerů v promo akci TP-Link získáte současně O2 datovou SIM kartu s možností zakoupit exkluzivní výhodný tarif po dobu 12 měsíců zcela bez dalších závazků. Jednoduše si tedy kupte zařízení, aktivujte mobilní data a buďte online všude, kde potřebujete!

Dnešní doba vyžaduje nepřetržité připojení k internetu, a to i na místech mimo dosah běžných sítí. Ať už jste na chalupě, v kempu nebo na výletě v odlehlé přírodě, pořád potřebujete vysokorychlostní konektivitu pro všechna svá zařízení. Jenže běžné sítě svým pokrytím často nestačí.

Představte si, jak si plynule prohlížíte webové stránky, streamujete filmy a seriály, pracujete online nebo komunikujete s přáteli, ať jste na chalupě, v kempu nebo jen na výletě v přírodě.

Vyberte si z portfolia špičkových routerů, modemů a síťových řešení TP-Link, která jsou zařazena do promo akce.

LTE routery TP-Link v promo akci

Produkty nakoupíte u některého z renomovaných prodejců, jako např. Alza, Datart, CZC, Electro-World, Planeo, Expert, či T.S.BOHEMIA.

Jediné, co musíte udělat, je kartu aktivovat, čímž získáte stabilní vysokorychlostní připojení na celý rok a můžete začít surfovat.

Akce je určena výhradně koncovým zákazníkům a vztahuje se na produkty z oficiální české distribuce.

Další články k tématům - LTE - mobilní internet - promo akce - router - SIM

Článek TP-LINK Czech, s. r. o. ze dne pondělí 15. dubna 2024

Další články od TP-LINK Czech, s. r. o.

LTE routery TP-Link s daty za výhodnou cenu na celý rok

Deco PX50 - mesh systém TP-Link pro domácí uživatele