logo atlantis telecom spol. s r.o.

Dotykové ovládání Crestron doplňuje portfolio řešení atlantis telecom

Crestron vyvíjí a dodává audio video produkty a řídící systémy, jež umožňují s pomocí intuitivního dotykového ovládání snadno a rychle nastavovat nejrůznější aspekty konferenčních místností - rezervace, zatemnění, osvětlení, ozvučení, prezentační technika, regulace teploty atd.

"Svou komplexností a funkční šíří začínají být současné konferenční kancelářské technologie pro běžné pracovníky příliš komplikované a jejich nastavení bývá často zdlouhavé. Technologie Crestron umožňuje provést potřebné nastavení konferenční místnosti jediným dotykem na tabletu, a tím výrazně urychlit a zefektivnit celé jednání a fungování místnosti. Uzavřením partnerství s firmou Crestron vycházíme vstříc našim zákazníkům a partnerům, kteří takovéto technologie stále více poptávají," říká Tomáš Tesař, Executive Director, Partner ve společnosti atlantis telecom.

Řešení Crestron jsou již nyní k dispozici širokému spektru zájemců zejména z řad podniků a organizací, které chtějí zefektivnit využívání jednacích místností prostřednictvím automatizace konferenčních technologií. Mezi potenciální zákazníky patří jak komerční firmy, tak i veřejné organizace a developerské společnosti.

K prvním lokálním projektům se například zařadila implementace na Univerzitě Karlově, v zahraničí potom technologie Crestron využívají takové společnosti jako SAP, Twitter, Facebook, Johnson & Johnson, Universtity of Central Florida, ESPN či NHL.

O společnosti Crestron

Crestron Electronics zahájila svou činnost ve Spojených státech v roce 1971. Dnes globální společnost vytváří automatizovaná řešení, která mění způsob, jakým lidé a firmy realizují své každodenní úkoly - snadněji, efektivněji a produktivněji.

K jejím produktům se řadí řídící systémy, osvětlovací řešení, audio produkty, konferenční a video konferenční technologie, jak pro firemní tak osobní využití.

Od počátku roku 2019 jsou její produkty dostupné prostřednictvím obchodní spolupráce s atlantis telecom i na českém a slovenském trhu.

Článek atlantis telecom spol. s r.o. ze dne čtvrtek 21. listopadu 2019

Další články od atlantis telecom spol. s r.o.