logo GEMMA Systems, spol. s r.o.

NVision Czech Republic přechází na Infor ERP LN

Nový informační systém bude v NVision plně implementován od 1. 1. 2017. Dokáže pružně reagovat na požadavky uživatelů jak svým unikátním uživatelským rozhraním, tak i rozsáhlou funkčností v oblasti logistiky.

Infor ERP LN umožní NVision Czech Republic plánování pomocí prodejních rozvrhů, které jsou potvrzovány na základě EDI komunikace a řízení a sledování logistických pohybů pomocí technologie BC/QR kódů. Pro oblast řízení skladů budou využity Pull metody. Pokročilá automatizace rovněž zasáhne procesy odvádění práce, sledování neshod a další.

Společnost vsadila na pokračovatele úspěšné verze Baan5, který pro řízení firemních procesů používá již od roku 2001. V oblasti ERP se tak může spolehnout na osvědčeného dodavatele s robustním systémem a podpořit svůj další růst díky Infor ERP LN a GEMMA Systems.

Přednosti systému Infor ERP LN:

Infor ERP LN 6.1 je představitelem nejnovější generace ERP systémů od společnosti Infor Glogal Solutions, pro oblast diskrétní výroby a hybridní výroby v malých, středních a větších podnicích pro zákazníky hledající plně integrované funkční řešení.

Společnost NVision Czech Republic je významný dodavatel telekomunikačních služeb operátorům po celém světě a výrobce high-tech komponent pro automobilový průmysl.

Další články k tématům - automatizace - EDI - ERP - inovace - logistika - operátor - průmysl - servis - úspory

Článek GEMMA Systems, spol. s r.o. ze dne úterý 24. května 2016

Další články od GEMMA Systems, spol. s r.o.