logo Logos a.s.

Logos s 500 profesionály mění strukturu a míří výš

Konzultační a technologická společnost Logos překročila hranici 500 zaměstnanců a ke konci fiskálního roku (31.3. 2008) očekává obrat 750 milionů Kč, což představuje meziroční nárůst o 76 procent.

Logos posiluje řízení v segmentech financí a telco, přichází s novými službami pro své zákazníky a zároveň si vytváří prostor pro vstup do dalších segmentů trhu.

Logos dlouhodobě roste a dnes patří mezi nejvýznamnější dodavatele IT služeb pro finanční sektor a telekomunikace. Pro tyto dva klíčové segmenty vedení jmenovalo nové výkonné ředitele.

Pro obchod a rozvoj se zaměřením na oblast financí je jím David Ženčák (jeho dosavadní odpovědnost se tím rozšiřuje), výkonným ředitelem pro segment telekomunikací je nově Miloš Tkáčik (postoupil z pozice Senior Managera).

"Logos je dnes kvalitou služeb, spolehlivostí a referencemi partnerem i pro nejnáročnější zákazníky. Naše výjimečnost je v odborně velmi silných týmech, jejich motivaci i pracovní atmosféře. A to zákazníci velmi oceňují. Proto i změny ve vedení dvou hlavních oblastí směřují k dalšímu posílení našeho přístupu k zákazníkům, rozvoji business znalostí, lepšímu využití synergie jednotlivých týmů a ve výsledku vyšší přidané hodnotě pro zákazníky. Zároveň tato změna podporuje vznik nových služeb i možný vstup do nových segmentů trhu," vysvětluje Pavel Endrle, ředitel konzultační a technologické společnosti Logos.

Na růstu obratu v roce 2007 se nejvíce podílely :

Výrazně se také zvýšil počet zakázek v zahraničí. Za růstem v oblasti konzultací stojí - na trhu unikátní - tým 150 analytiků a konzultantů.

"Pro zákazníky z oblasti telekomunikací, kromě novinek z vlastní produktové řady Smart Messaging Platform, připravujeme i nové služby. Díky partnerství se společností ATG jsou to například komplexní řešení v oblasti e-commerce," doplňuje Miloš Tkáčik, výkonný ředitel pro obchod a rozvoj v oblasti telekomunikací společnosti Logos.

Kromě obratu Logos neroste jen počtem zaměstnanců, ale především jejich kvalitou a odborností. Každý třetí odborník má více než jednu certifikaci.

Výsledky průzkumu spokojenosti a motivace zaměstnanců (AISA) řadí Logos mezi nejlepší firmy v Evropě a společnost také dvakrát po sobě získala titul Progresivní zaměstnavatel roku (2006 a 2007).

Článek Logos a.s. ze dne pondělí 7. dubna 2008

Další články od Logos a.s.