logo Effectix.com, s.r.o.

Effectix je součástí CEE Digital Alliance

CEE Digital Alliance dokáže díky 15 špičkovým, nezávislým, digitálním agenturám, které působí v 11 zemích střední a východní Evropy poskytovat kvalitní online marketingové služby pro celý CEE region.

BlueAlliance - uskupení Google Premier Partner agentur ze střední a východní Evropy (CEE), oznámila v úterý 19. 11. 2019 přelomový rebranding, který odráží přeměnu aliance ve svébytný právní subjekt - nové jméno uskupení zní CEE Digital Alliance.

"Věřím, že další vývoj digitálních služeb stojí na mezinárodní expanzi. Poskytování služeb klientům na několika evropských trzích dnes již není nic výjimečného. Naopak - v rozvojovém plánu agentury to je již běžný standard. CEE Digital Alliance je další logický krok v upevňování vztahů mezi nejlepšími digitálními agenturami v regionu střední a východní Evropy," říká Zbigniew Nowicki, Co-Managing Director polské agentury Bluerank a zakladatel uskupení CEE Digital Alliance (CEEDA).

CEE Digital Alliance se skládá z agentur:

Od svého založení před dvěma lety se aliance rozrostla z 9 na 15 členů, a to při udržení vysokých standardů a kvality odvedené práce. Po celou dobu bylo hlavním cílem splnit požadavky klientů na rozvoj a expanzi na další trhy ve střední a východní Evropě.

Nejlepší cestou, jak toho dosáhnout, je spolehnout se v každé jednotlivé zemi na odborníky místních spřátelených agentur, kteří znají charakteristiky svého domácího trhu nejlépe.

Tito odborníci nejsnáze dodají detailní analýzy a nejlépe rozumí spotřebitelům na daném trhu. Výsledkem je propojení různých aktivit digitálního marketingu, které je vytvořeno na míru lokálním standardům a zvykům.

To poskytuje klientům optimální výsledky a nabízí lepší návratnost investic. Aliance byla vždy postavena na důvěře, odbornosti a důvěryhodnosti. To přispívá k narůstajícímu počtu mezinárodních projektů, jako jsou Adesa, Bolf, Eobuv, atd.

CEEDA přichází nejen s novým brandem, ale i s portfoliem integrovaných služeb výkonnostního marketingu - optimalizace pro vyhledávače (SEO), online reklama, sociální média a obsahový marketing.

CEE Digital Alliance zajišťuje klientům znalosti a expertízu místních odborníků v digitálním marketingu a rodilých mluvčí v Bulharsku, Chorvatsku, České republice, DACH regionu, Řecku, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Slovensku a Slovinsku.

O CEE Digital Alliance

CEE Digital Alliance sdružuje a zastřešuje 15 oceněných nezávislých agentur. Díky tomu vznikl jeden celek nabízející nejlepší lokální pokrytí na trzích střední a východní Evropy s jediným kontaktním místem.

Kromě obchodních aspektů je CEEDA hrdá na výměnu znalostí mezi svými členy. Jedním z hlavních cílů je rozvíjet tuto spolupráci i do budoucna.

Článek Effectix.com, s.r.o. ze dne středa 20. listopadu 2019

Další články od Effectix.com, s.r.o.