logo EMC Czech Republic s.r.o.

EMC Avamar podporuje veškeré úlohy spojené s ochranou dat v cloudu

Nová verze řešení pro deduplikační zálohování EMC Avamar Virtual Edition pomáhá díky integraci s prostředím Microsoft Azure uživatelům se zajištěním pokročilé ochrany dat při přechodu ke cloudu.

Řešení EMC Avamar podporuje veškeré úlohy spojené s ochranou dat v cloudu i tradiční úlohy zpracovávané v místní instalaci. Vyznačuje se přitom vysokou efektivitou síťových a úložných funkcí. Ucelenou ochranu dat zajišťuje spolupráce se systémy EMC Data Domain.

Azure je hybridní cloudová platforma, jež zákazníkům umožňuje dosáhnout potřebnou flexibilitu.

Hlavní výhody EMC Avamar:

"Microsoft Azure poskytuje funkce IaaS i PaaS, aby zákazníci mohli vytvářet, nasazovat a spravovat aplikace ve skutečně hybridním cloudovém prostředí. Platforma Azure podporuje celou škálu operačních systémů i klíčových obchodních aplikací, jako jsou systémy SQL Server, Oracle, Java nebo SAP. Nabízí globální pokrytí na pěti kontinentech. Řešení EMC Avamar Virtual Edition se bez problémů integruje do prostředí Azure a zajišťuje komplexní ochranu dat - efektivní a na úrovni, kterou podniky vyžadují," říká Garth Fort, generální manažer společnosti Microsoft pro marketing cloudových řešení a podnikové partnery.

Další články k tématům - cloud - deduplikace - IaaS - Microsoft - Oracle - PaaS - server - SQL - zálohování

Článek EMC Czech Republic s.r.o. ze dne středa 4. února 2015

Další články od EMC Czech Republic s.r.o.