logo Hewlett Packard Enterprise

Novinky a aktualizace partnerského programu HPE Partner Ready

HPE Partner Ready nabízí kompenzační výhody, umožňuje výhodnější přístup k financování projektů a poskytuje jedinečný osobní přístup, jak se dále personifikovaně vzdělávat a odlišit ve stále konkurenceschopnějším obchodním prostředí.

"Každý rok na základě zpětné vazby od partnerů upravujeme program Partner Ready, čímž mu poskytujeme bezkonkurenční kombinaci toho, co je zapotřebí pro náš společný úspěch. I nadále budeme kooperovat s našimi partnery a pracovat na dalších implementacích jejich zkušeností, což jim umožní odlišit se a rozvíjet odborné znalosti. Cílem je pomoci partnerům poskytovat dále lepší služby v segmentu SMB - malých a středních podniků," říká George Hope, HPE Worldwide Head of Partner Sales.

Téměř 70% ročních tržeb společnosti HPE je v současné době realizováno prostřednictvím ekosystému partnerského kanálu HPE, přičemž jeho součástí je více než 80000 partnerů z celého světa.

Partnerský kanál významně přispěl k růstu služeb společnosti HPE, a díky němu vzrostly objednávky na HPE GreenLake meziročně o 85%.

Novinky v aktualizovaném partnerském programu

Software jako služba:

Partner Experience:

SMB:

Článek Hewlett Packard Enterprise ze dne úterý 24. listopadu 2020

Další články od Hewlett Packard Enterprise