logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

SmartPhone HUAWEI Mate S s technologií snímaní otisků prstů

HUAWEI uvádí na český trh prémiový 5,5palcový SmartPhone HUAWEI Mate S ve variantách Titanium Grey a Mystic Champagne. Je prvním představitelem nové generace přístrojů, u kterého je dotyk víc než jen způsob.

Chytrý telefon HUAWEI Mate S je vybaven technologií pro snímání otisků prstů s vylepšeným zabezpečením - Fingerprint 2.0, který disponuje o 100% rychlejší rozpoznávací rychlostí a "samoučícími" funkcemi. Uživatel může pomocí senzoru ovládat notifikační lištu, dvojitým klikem smazat všechny nepřečtené notifikace, přetažením zobrazovat náhledy fotek nebo přijímat hovory.

Technologie Fingerprint 2.0 a Knuckle Control 2.0 zjednodušují uživatelům přechod mezi jednotlivými aplikacemi a umožňuje rychlé pořizování screenshotů. Funkce nabízí uživatelům pokročilou interakci s přístrojem - nakreslením písmene C kloubem prstu se aktivuje kamera, dvojitým poklepáním na displej se spustí záznam obrazovky ve formě videa.

SmartPhone HUAWEI Mate S byl poprvé představen na konferenci IFA 2015. V Česku je k dispozici v běžných prodejních kanálech ve variantách Titanium Grey a Mystic Champagne za cenu 17490 Kč včetně DPH.

Fotoaparát pro amatéry i profesionály

13 MPx zadní fotoaparát disponuje RGBW snímačem, optickou stabilizací obrazu, duálními color-temp LED diodami pro blesk a nezávislými signálovými procesorovými jednotkami určenými pouze pro fotoaparát. Přední kamera 8 MPx s vlastním přisvětlením zvyšuje kvalitu pořízených selfies.

Profesionální fotografický mód umožňuje manuální nastavení ISO, kompenzace expozice, délky expozice, vyvážení bílé, manuální ostření a dále funkce jako mřížka nebo zaostřování s asistencí blesku.

Černobílý mód v reálném čase umožňuje několik úrovní hustoty záznamu a nastavení intenzity.

Odolná konstrukce a display 5,5"

Huawei Mate S je vybaven 2.5D "floating" displejem s úhlopříčkou 5,5" a tloušťkou 7,2 mm, přičemž rámečky po stranách displeje mají pouze 2,65 mm. Zaoblený zadní kryt je uzpůsoben pro co nejlepší padnutí do dlaně a minimalizuje riziko upuštění telefonu na zem.

Při výrobě zařízení byla použita technika nanometrového nastřelování, která celistvě spojuje anténu s kovovým tělem. Dále byly použity technologie jako broušení diamantem, CNC opracovávání nebo použití safírového sklíčka fotoaparátu.

Záznam zvuku s minimem šumu

Tři mikrofony podporující Huawei algoritmus "chytrého směru" - všechny mikrofony jsou schopny se zaměřit na zvuk, jehož směrem je telefon namířen, dosahují čistých nahrávek s minimem šumu.

Základní technická specifikace Huawei Mate S:

Další články k tématům - AMOLED - fotoaparát - kamera - MP4 - SmartPhone - telefon

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne středa 11. listopadu 2015

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.