logo JABLOTRON ALARMS a.s.

Zajímavý obsah a snadná orientace - to je nový web JABLOTRONu

Nový web přehledně představuje potřebné informace z portfolia produktů a služeb jednotnou formou. To celé ve zbrusu novém designu s řadou interaktivních prvků.

"Ke změně webových stránek nás vedlo hlavně to, že jsme chtěli jasně definovaný a přehledný obsah, který má pro návštěvníky skutečný přínos, neztratí se na něm a najdou požadované informace snadno a rychle. Hlavní novinkou  je orientace na B2C zákazníky, kteří se dříve poněkud ztráceli v obsahu určeném pro montážní partnery. Neméně důležitou změnou je i optimalizace pro tablety a chytré telefony, nový web je zcela responzivní," říká Andrea Hartigová, manažerka marketingové komunikace ve společnosti JABLOTRON.

Nový styl textace webu je edukativní a zaměřený na koncové uživatele. Webové stránky mají 15 jazykových mutací a doplněny jsou i o aktivní ikonu, která odkazuje na cloudovou aplikaci MyJABLOTRON. Nechybí ani rady a inspirace z oboru zabezpečovací techniky. 

Jednoznačnou prioritou nového webu je komunikace produktových benefitů a jasně rozdělená struktura pro montážní partnery a koncové uživatele, nechybí vizualizace a živé ukázky použití.

Součástí projektu bylo i rozsáhlé uživatelské testování, které odhalilo, jak se zákazníci na webu chovají, co je pro ně vítané a na základě čeho naopak ztrácí zájem a odcházejí.

Webové stránky pro Jablotron zpracovala společnost Sherwood Digital a.s., která patří ke špičce mezi webdevelopery.

Další články k tématům - B2C - cloud - design - optimalizace - tablet - telefon - vizualizace - Andrea Hartigová

Článek JABLOTRON ALARMS a.s. ze dne pátek 20. ledna 2017

Další články od JABLOTRON ALARMS a.s.