logo Safetica Technologies s.r.o.

Safetica vstupuje do sítě partnerů Microsoft Partner Network

Propojení Safetica a Microsoft přináší ochranu dat do oblasti mezi cloudem a vnitřním perimetrem organizace. Společnost získává status Microsoft Silver Partner jako Independent Software Vendor s kompetencemi Application Development a Data Analytics.

Nejbližším společným projektem je konference Data Security Day, kterou Safetica pořádá ve středu 3. 10. 2018 (BB Centrum, budova Microsoftu, Vyskočilova 1561/4a, Praha 4) ve spolupráci s Microsoftem, Fortinetem, poskytovatelem řešení pro kybernetickou bezpečnost, a BDO IT, auditorskou a poradenskou společností. Odborníci z oblasti IT security, ochrany dat a IT poradenství se zde zaměří na komplexní stránku problematiky ochrany dat.

"Safetica DLP navazuje na služby Microsoft Office 365 a Microsoft Azure Information Protection. Výsledkem je řešení, které zamezí úniku citlivých informací bez ohledu na to, kde se nacházejí. Výběr Microsoft Office 365 jako pilotního cloudového projektu byl logickou volbou, protože velká část naší technologie a infrastruktury je postavena právě na produktech a prostředí od firmy Microsoft. Propojení našich řešení bylo proto velmi efektivní a přímočaré. Cloudová verze Safetica DLP bude pro zákazníky dostupná v Microsoft Azure Marketplace," říká Zbyněk Sopuch, technologický ředitel Safetica Technologies.

Nastartování spolupráce bude završeno umístěním Safetica DLP (Data Loss Prevention) v cloudové verzi do Microsoft Azure Marketplace, online obchodu pro IT profesionály.

Dalším milníkem na cestě k upevnění a posílení postavení partnera je pro Safetica dosažení úrovně Microsoft Gold Partner.

Článek Safetica Technologies s.r.o. ze dne čtvrtek 27. září 2018

Další články od Safetica Technologies s.r.o.