logo Safetica Technologies s.r.o.

Jak zabezpečit firemní data rychle a bez námahy

Na bezplatném online webináři vám ve čtvrtek 26. 4. 2018 od 14:00 hod. poradíme, jak pomocí řešení Safetica DLP 8.0 chránit e-maily, weby, ale i instant messaging a vůbec pohyb souborů napříč celou společností během pár minut.

Vysvětlíme vám, jak snadno splníte legislativu pro GDPR díky přesnějšímu a snadnějšímu vyhledávání citlivých dat. A také vám ukážeme, jak se dá pohodlně řídit i tak komplexní prostředí, jako je enterprise a MSP - nejen proto, že vám upozornění od Safetica budou chodit přímo do SIEM.

Nová verze Safetica DLP 8.0 disponuje precizním vyhledáváním citlivých údajů spolu se snadným řízením ochrany dat v rozsáhlých enterprise systémech aMSP.

Má však v rukávu ještě další esa, ale ta vám představíme až na online webináři 26. 4. 2018 ve 14:00. Řešení bezpečnosti dat Safetica dostane ochranu vaší firmy na zcela novou úroveň - zaregistrujte se ještě dnes a zjistěte, jak vám Safetica usnadní život.

Safetica DLP 8.0

Safetica je DLP (Data Loss Prevention) řešení na ochranu citlivých dat - např. databáze zákazníků nebo konstrukčních výkresů. Nasadí se v řádu hodin a dokáže zabránit, aby důležité dokumenty opustily vaši firmu. Navíc umožní provést bezpečnostní audit, takže zjistíte, co se děje uvnitř vaší organizace.

Hlavní přednosti:

Další články k tématům - bezpečnost - databáze - DLP - email - GDPR - legislativa - MSP - SIEM - vyhledávání - webinář

Článek Safetica Technologies s.r.o. ze dne středa 18. dubna 2018

Další články od Safetica Technologies s.r.o.