logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei představuje nové produkty a řešení 5G

Společnost Huawei dosud získala 91 komerčních kontraktů na technologii 5G a dodala přes 600000 masivních aktivních anténních jednotek 5G s technologií MIMO. Jako přední světový dodavatel technologie 5G chce Huawei vyvíjet v této oblasti nejlepší komplexní řešení.

Patří sem např. nejvýkonnější základnová stanice 5G v oboru, která podporuje všechny scénáře, a antény Blade AAU s nejvyšší úrovní integrace v tomto odvětví. Antény Blade AAU mohou pracovat ve všech frekvenčních pásmech pod 6 GHz a podporují sítě 2G, 3G, 4G a 5G.

Toto řeší problém omezeného prostoru pro instalaci antény a snižuje celkové náklady na vlastnictví o více než 30% ve srovnání se stávajícími řešeními. Společnost Huawei je také prvním výrobcem v oboru, který poskytuje průmyslové moduly 5G pro vertikální aplikace.

Díky technologii 4G mohou lidé sdílet svá videa a hlasy. S extrémně velkou šířkou pásma, kterou nabízí 5G, si však lidé budou moci vychutnat pohlcující zážitky v rozšířené (AR) a virtuální realitě (VR).

Tyto úžasné zážitky vytvoří neuvěřitelnou novou hodnotu. Pokročilý rozvoj technologie mobilního širokopásmového připojení 5G (eMBB) podpoří videoslužby s vysokým rozlišením a povede k masivnímu růstu služeb 5G B2C.

Služby 5G B2B také vykazují obrovský potenciál. Společnost Huawei a někteří operátoři společně vydali bílé knihy pro technologii 5G a prozkoumali aplikace B2B s cílem zavádět využití technologie 5G v mnoha průmyslových odvětvích.

V éře 5G však mohou operátoři poskytovat diferencované zážitky a účtovat je uživatelům na základě různých měřítek, včetně objemu dat, latence, šířky pásma a počtu připojených zařízení.

To umožňuje zpeněžit technologii 5G. Je důležité, aby operátoři nově definovali své obchodní modely 5G.

Společnost Huawei a její globální partneři spolupracovali na několika projektech 5G, které pokrývají mnoho oblastí, včetně nových médií, kampusu, zdravotnictví a vzdělávání.

Prostřednictvím nového programu 5G Partner Innovation Program plánuje Huawei v příštích 5 letech investovat 20 milionů USD do inovativních aplikací 5G, což přispěje k prosperujícímu ekosystému 5G a urychlí komerční úspěch této technologie.

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne pondělí 24. února 2020

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.