logo DATASYS s.r.o.

Moderní digitální kancelář bez šanonů

DATASYS se stal distributorem softwarové platformy CIRCULARO.COM pro správu kancelářských dat na českém a slovenském trhu. Ta bude bude nabízena na základě licence pod názvem DS FILES powered by CIRCULARO.

Platforma CIRCULARO od společnosti Palaxo představuje řešení moderní digitální kanceláře. Propojuje tradiční svět digitalizace, vytváření, správy a archivace dokumentů s novou Google filozofií snadné navigace a okamžitého vyhledávání veškerých záznamů. To vše s plnohodnotným mobilním přístupem a integraci do již existujících aplikací a systémů.

"DATASYS vždy nabízí zákazníkům ta nejlepší ICT řešení. Proto, když jsme se rozhodli posílit v oblasti Data Management Systémů, sáhli jsme po platformě CIRCULARO. Ta je navíc velmi variabilní, což nám umožní nabízet řešení šitá na míru novým i stávajícím zákazníkům," říká Martin Novák, Head of Marketing and Business Development, Datasys.

Společnost DATASYS tak rozšiřuje svou nabídku v oblasti ECM (Enterprise Content Management) a bude tak moci oslovit širší okruh zákazníků.

DATASYS je prvním distribučním partnerem CIRCULARO v regionu střední a východní Evropy.

O společnosti Palaxo

Palaxo je mezinárodní společnost se sídlem v Dubaji. Její platforma CIRCULARO získala v posledních třech letech prestižní ocenění v oblasti inovace (2014 Berlín, 2015 Praha/Dubaj, 2016 Londýn).

Sytém využívají velké korporace, finanční instituce, státní správa, operátoři, ale i malé a střední firmy.

Článek DATASYS s.r.o. ze dne pondělí 20. února 2017

Další články od DATASYS s.r.o.