logo Doogee

Odolný telefon Doogee DK10 5G poskytuje maximální pohodlí i výbavu

Nový smartphone Doogee DK10 5G stírá rozdíly mezi špičkovými konvenčními a odolnými mobilními telefony. Spojuje nejvyšší stupeň ochrany proti vodě, prachu a pádům s designem, vysokým uživatelským komfortem a výbavou - ta kromě jiného zahrnuje AMOLED displej, 50 W bezdrátové nabíjení, až 32 GB RAM, 512 GB úložiště nebo 64 Mpx kameru pro noční vidění.

Ačkoliv odolný telefon Doogee DK10 5G nezapře svou bytelnost, jeho vzhled vypovídá i o změně přístupu v designu odolných telefonů. Hladší křivky, co nejtenčí rám, kruhové uspořádání kamer i kevlarový vzor na zádech dávají na první pohled najevo, že se jedná o prémiové zařízení, na které se uživatel může spolehnout v terénu a zároveň se s ním nemusí ani trochu stydět vyrazit do města.

V náročných podmínkách se může uživatel spolehnout na legendární odolnost zařízení Doogee, která i v tomto případě splňuje standardy IP68, IP69K a MIL-STD-810H. Ty značí, že je telefon zcela prachuvzdorný, přežije dlouhodobé ponoření do hluboké vody, odolá vysokotlakým proudům horké vody a vydrží nárazy a pády z běžné výšky na všechny strany, hrany a rohy.

Přední straně telefonu dominuje zářivý 6,67palcový AMOLED displej s FHD+ rozlišením (1080 x 2400 px), 120 Hz obnovovací frekvencí a tenkým průstřelem pro 50 Mpx přední fotoaparát pod horním okrajem. O to, aby byl displej chráněný stejně dobře jako vnitřní komponenty telefonu, se stará tvrzené sklo Corning Gorilla Glass.

Zadní straně pak vévodí kruhový ostrůvek se soustavou čtyř objektivů hlavního fotoaparátu, jenž se skládá z 50 Mpx hlavního snímače se světelností f/1,8, 64 Mpx infračervené kamery pro noční vidění, 50 Mpx objektivu pro širokoúhlé a makro záběry a v neposlední řadě 16 Mpx teleobjektivu se 4x optickým a 30x digitálním zoomem. DK10 se díky této výbavě postará o kvalitní snímky a videa v doslova jakýchkoli světelných podmínkách včetně hluboké noci.

Vynikající výbava se skrývá i pod kapotou - DK10 je vybaven výkonným procesorem Mediatek Dimensity 8020, který se může opřít o 12 GB RAM s možností rozšíření o dalších 20 GB virtuální operační paměti z úložiště. To má kapacitu štědrých 512 GB a lze jej navíc rozšířit až o 2 TB pomocí microSD karty, jejíž slot je možné alternativně využít pro druhou nano SIM.

Samostatnou kapitolou je pak nabíjení. Baterie disponuje kapacitou 5150 mAh, podporuje až 120 W po kabelu a 50 W bezdrátově, čímž garantuje jak bleskové nabití, tak dlouhou výdrž, a nabízí i možnost reverzního nabíjení.

Doogee navíc společně s DK10 5G uvedlo praktickou 50 W bezdrátovou nabíječku WL10, která telefonu dodá energii a zároveň poslouží jako pohodlný stojánek pro jeho odložení na pracovním stole či nočním stolku.

Z hlediska konektivity DK10 5G podporuje 5G, WiFi 6 a Bluetooth 5.1, samozřejmostí je také NFC, podpora všech hlavních světových navigačních systémů nebo sestava kompasu a dalších senzorů pro orientaci v terénu.

Technické parametry Doogee DK10 5G

Dostupnost a cena Doogee DK10 5G

Doogee DK10 5G je na českém a slovenském trhu dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 13490 Kč / 545 €. U vybraných prodejců zákazníci k telefonu dostanou 50 W bezdrátovou nabíječku Doogee WL10 v hodnotě 1090 Kč jako dárek.

Tato akce platí do vyprodání zásob.

Článek Doogee ze dne pondělí 3. června 2024

Další články od Doogee

Doogee V Max Plus 5G - odolný telefon s extrémní výdrží

Odolný smartphone Doogee Smini v portfoliu O2

Odolný telefon Doogee DK10 5G poskytuje maximální pohodlí i výbavu