logo Doogee

Odolný smartphone Doogee Smini v portfoliu O2

Společnost Doogee zahajuje spolupráci s 02 zařazením smartphonu Smini do portfolia chytrých telefonů v nabídce předního českého mobilního operátora. Telefon vyniká kombinací miniaturních rozměrů a extrémní odolnosti. Spolupráce by se měla do budoucna rozšířit také o další modely.

"Zahájení spolupráce s O2 si nesmírně vážíme a máme z ní velkou radost. Na základě informací z trhu a zpětné vazby od spotřebitelů jsme dlouhodobě přesvědčeni, že odolné telefony nejsou jen okrajovou záležitostí pro specifické skupiny uživatelů, ale že jejich výhody může ocenit i širší veřejnost. Zařazení do nabídky velkého operátora je důkazem toho, že jsme se nemýlili," říká Martin Dlouhý, Country manager společnosti Doogee.

"Už dlouhodobě patří mezi naše priority mít tu nejucelenější nabídku mobilních zařízení, ať už se jedná o stylové smartphony nebo ty, které vydrží i pořádný náraz. Zkrátka chceme, aby si u nás vybral každý. Do sekce odolných telefonů jsme proto nově zařadili značku Doogee, která v tomto segmentu představuje jednu z ověřených stálic," doplňuje Tomáš Kohout, Head of HW Management ve společnosti O2.

Portfolio Doogee nabízí širokou paletu odolných telefonů - od základních modelů až po prémiové vlajkové lodě vybavené kromě jiného infračerveným nočním viděním nebo termovizí. Doogee a O2 již nyní pracují na tom, aby model Smini nezůstal v nabídce operátora osamocen.

Odolný chytrý telefon DOOGEE Smini

DOOGEE Smini je navzdory svému pancéřování nejmenším a nejlehčím chytrým telefonem uvedeným na trh v roce 2023. Novinka se schová do dlaně, dá se velmi pohodlně ovládat jednou rukou a kromě kompaktních rozměrů nabízí extrémní odolnost nebo inovativní sekundární displej.

Stejně jako jeho o poznání větší sourozenci splňuje standardy IP68, IP69K a MIL-STD-810G, čímž garantuje, že se do něj nedostane prach ani jiné pevné částice, bez problémů funguje pod vodou a odolá i jejím silným proudům a neotřesou jím ani pády na všechny hrany, strany a rohy.

Tento malý nezmar se dvěma displeji najde své místo v kapse všech příznivců outdoorových aktivit, ale i běžných uživatelů, které už s sebou nebaví nosit velká a křehká zařízení.

Technické parametry DOOGEE Smini

Článek Doogee ze dne úterý 4. června 2024

Další články od Doogee