logo Easy Software s.r.o.

Mimořádně úspěšný rok Easy Software

Podle prvních neauditovaných výsledků zvýšila společnost Easy Software a její mateřská společnost Easy Software Ltd. v roce 2018 meziročně celkový obrat o 37% na 136,7 milionu korun, což je nejvyšší dosažená hodnota v historii firmy.

"Vynikající výsledky potvrzují zvyšující se zájem o online nástroje projektového managementu, a to jak u velkých firem, tak malých a středních podniků. Easy Software byl úspěšný nejen na českém a slovenském trhu, který spravuje pražská pobočka, ale také v zahraničí. Vůbec nejúspěšnějším trhem pro nás bylo v roce 2018 Německo následované Českou republikou, Francií, Maďarskem, Itálií, Spojenými státy, Španělskem, Polskem a Velkou Británií. Easy Project aktuálně používá na 3500 firem, celkově s ním pracuje 150 až 200 tisíc uživatelů. Naším cílem je toto číslo ještě o dva řády zvednout a dostat se na desítky milionů uživatelů. Klíčovými trhy pro nás zůstávají země Evropské unie, vedle Německa zejména Itálie, Francie a Španělsko. Mentalitou jsou nám nejblíže a zároveň jsou v porovnání s Českem obrovské. Zároveň jsme snadno schopni tyto trhy obsloužit i z Česka," říká Ondřej Šťovíček, produktový ředitel společnosti Easy Software.

Firmě se dařilo i na asijských trzích, konkrétně v Japonsku, Koreji, ale také v Rusku. Ve střednědobém horizontu plánuje společnost otevřít vlastní pobočku v Japonsku. Pomoci tomu mají i letošní produktové novinky, například Lite verze, která umožní Easy Project začít efektivně používat od první minuty, bez nastavování a učení.

Velkým firmám pak Easy Project nabídne Business Intelligence, která přináší monitoring efektivity projektů v reálném čase a kontextu všech důležitých finančních ukazatelů.

Easy Software je největším tuzemským dodavatelem online nástrojů pro projektový management. Easy Project je komplexní nástroj díky kterému máte projekty pod kontrolou během celého životního cyklu - plánování, řízení a vyhodnocování.

Článek Easy Software s.r.o. ze dne středa 30. ledna 2019

Další články od Easy Software s.r.o.