logo Lenovo Czech

Nová generace tenkých notebooků Yoga Slim

Vylepšená série disponuje nejnovějšími Intel Core procesory, optimalizovanou výdrží baterie, rychlým nabíjením, možností připojení WiFi 6 i volbou procesoru AMD Ryzen 4000. Tři prémiové novinky - Lenovo Yoga Slim 9i, konvertibilní notebook Lenovo Yoga 9i a tenký herní speciál Lenovo Legion Slim 7i.

Jednou z nových funkcí série Yoga Slim je inteligentní chladící systém, který díky využití umělé inteligence prodlužuje životnost baterie a poskytuje vyšší výkon. Uživatel se ale nemusí vázat na rozhodnutí notebooku.

Díky funkci Lenovo Q-Control může ovládat výkon stisknutím klávesy Fn-Q, kdy zařízení přejde do výkonného módu pro náročné úkoly, nebo naopak do úsporného módu, který sníží například hluk ventilátoru během sledování filmů.

Lenovo Yoga nově disponují i diagnostickou službou Lenovo Vantage Smart Performance Services. Jedná se o službu, která automaticky udržuje počítač ve formě a vyhledává možná nebezpečí ještě dřív, než se opravdu objeví. Služba má za cíl skenovat, detekovat a odstranit spyware, malware, adware a opravit problémy se sítí a přístupem.

Notebooky nabízejí další chytré funkce jako bezpečnostní upozornění v případě, že někdo kouká přes rameno nebo automatické rozmazání obrazovky, pokud se uživatel na chvilku otočí.

Pro český trh jsou všechny novinky Lenovo Yoga dostupné se službou Lenovo Premium Care - exkluzivním balíčkem péče o zákazníka s nadstandartní telefonickou podporou a v případě potřeby opravou přímo u zákazníka doma.

Ceny (včetně DPH) a dostupnost nových zařízení:

Lenovo Yoga Slim 9i - prémiový design a neuvěřitelná výdrž

Ultratenký speciál Yoga Slim 9i nabízí nejnovější procesor Intel Core v kombinaci s grafikou založenou na Intel Xe. Tentokrát přichází s unikátním koženým krytem splývajícím s hliníkovým šasi, který poskytuje nejen stylový vzhled, ale především vysokou odolnost proti opotřebení a vlivu UV záření.

Ve 14 palcích ukrývá až 4K dotykovou obrazovku s režimem Eye Care Mode pro ochranu zraku při několika hodinové práci. Pro příjemnější psaní v různých světelných podmínkách je Yoga Slim 9i vybavený klávesnicí Smart Sense s automatickým bílým podsvícením.

Lenovo nezapomnělo ani na příznivce hands-free funkcí. Díky službě Lenovo Smart Assist je možné se bezpečněji přihlásit pouze rozpoznáním tváře nebo si zavolat na pomoc asistentku Alexa, i když je notebook zamčený.

Praktické funkce pak doplňuje inteligentní duální nabíjení zajišťující výkon bez přehřívání a přetěžování systému se zvýšenou kapacitou baterie na 63,5 Wh a delší výdrží až 20 hodin. Konektivita notebooku je podpořena třemi porty ThunderboltTM 4 Type-C po obou stranách.

Lenovo Yoga 9i - ohebný notebook

Pro uživatele, kteří potřebují k práci nebo zábavě konvertibilní zařízení, je tu Yoga 9i. Stejně jako Yoga Slim 9i nabízí řadu prémiových funkcí, včetně volitelného koženého krytu a různých barevných verzí. Uživatelé si mohou vybrat i 15palcovou verzi s mobilním procesorem až 10. generace Intel Core i9 HK-Series podpořeným grafikou NVIDIA GTX 1650 Ti s technologií Max-Q Design.

Nejen při kreativní tvorbě ocení uživatelé kvalitní zvuk systému Dolby Atmos s reproduktory umístěnými přímo na ohebné liště. Filmy, seriály, fotografie a cokoliv dalšího, co potřebuje pořádný kontrast, vyzdvihne až 4K displej s jasem 500 nitů.

Lenovo Legion 7i - nejlehčí herní notebook na světě

Lenovo Legion 7i je nejlehčí herní notebook s GeForce RTX na světě, který je dostupný v kompaktní 15palcové verzi s mobilním procesorem až Intel Core i9 HK-series 10. generace. Disponuje stejně jako jeho letošní sourozenci ze série Legion technologií Advanced Optimus, která umožňuje spravovat systémovou grafiku podle typu zátěže a prodlužuje tak výdrž baterie na maximum.

Hráči rozhodně ocení vestavěnou technologii Max-Q Dynamic Boost, se kterou se automaticky aktivuje vyrovnání GPU a CPU v reálném čase, což dovoluje systému dynamicky přesouvat výkon z CPU do GPU během náročných aktivit jako hraní her. Automatický přesun se děje pouze tehdy, když je potřebný. Výsledkem je vyšší zobrazovací frekvence a hladší průběh hry.

Vylepšením prošlo i inteligentní chlazení Lenovo Legion Coldfront 2.0. S novými otvory nad klávesnicí je systém přívodu vzduchu o 31% vyšší, přičemž do CPU a GPU proudí o 115% více vzduchu než v předchozích generacích.

Lenovo Legion Slim 7i nabízí úložiště až 2 TB M.2 NVMe PCle SSD (RAID 0) a paměť až 32 GB 3200 MHz DDR4. Při tloušťce 17,9 mm váží pouhých 1,86 kg s výdrží na baterii až 7,75 hodin.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro s dlouhou výdrží

Yoga Slim 7i Pro je 14palcový notebook s 2,8 K širokoúhlým displejem a 90 Hz obnovovací frekvencí, který zajistí streamování obsahu nebo hraní her bez zpoždění. S výdrží na baterii až 18 hodin pak nebude notebook omezovat uživatele při práci a u dokončování důležitých projektů.

Yoga Slim 7i Pro myslí i na ty, kteří potřebují několika hodinový úkol dotáhnout do konce. Díky funkci displeji Eyesafe dokáže účinněji chránit oči před modrým světlem, ať už během dne či noci.

Notebook je s podporou portu Thunderbolt 4 lehce přenosným společníkem vhodným pro všechny druhy multitaskingu.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro

Jak Lenovo Yoga Slim 7i Pro, tak Lenovo Yoga Slim 7 Pro přicházejí s nabídkou praktických funkcí jako Windows Hello, IR kamerou a pohodlnější klávesnicí s větším touchpadem. Yoga Slim 7 Pro ve svém 14palcovém provedení navíc disponuje svižným procesorem AMD Ryzen řady 4000H.

S pamětí až 16 GB DDR4, 17hodinovou výdrží na baterii a vestavěnou grafikou AMD Radeon zvládne tento model i náročnější úlohy a střih videí.

Lenovo Yoga 7i - ohebný notebook 2v1

Pro příznivce konvertibilních zařízení přináší Lenovo model Yoga 7i se širokoúhlým Full HD displejem ve 14 a 15palcové verzi. V 15palcovém provedení je k dispozici s FHD VESA400 HDR displejem, který poskytuje vysoký jas a s výdrží až 13 hodin na baterii, a stává se tak perfektním zařízením pro milovníky seriálů a filmů.

Uživatel má k dispozici dva porty Intel Thunderbolt 4, až 16 GB DDR4 paměť a 1TB SSD PCle M.2 úložiště. Notebook je dostupný v šedivé nebo mechově zelené barvě.

Lenovo Yoga 6 - lehký a stylový

Lenovo Yoga 6 je 13palcovým konvertibilním zařízením, které pod unikátním designem ukrývá výkonný procesor AMD Ryzen 7 řady 4700U a vestavěnou grafiku AMD Radeon. S výdrží až 18 hodin na baterii a s váhou 1,32 Kg ho ocení především ti, kteří mají v kalendáři spoustu meetingů.

Notebook jde vstříc praktičnosti díky Full HD dotykovému displeji s ohebným kloubem až o 360 stupňů, tudíž si ho uživatel může jednoduše proměnit v tablet, ať už na lehátku u bazénu nebo ráno ve vlaku cestou do práce.

Další články k tématům - AMD - DDR4 - Intel Core - klávesnice - notebook - SSD - umělá inteligence - WiFi - Yoga Slim

Článek Lenovo Czech ze dne pátek 4. září 2020

Další články od Lenovo Czech

Lenovo představuje nové modely notebooků ThinkPad

Ducati Lenovo tým

Strategie dlouhodobě udržitelného růstu přináší Lenovu rekordní výsledky

Nové futuristické herní notebooky Lenovo řady Legion

Nové notebooky Lenovo řady ThinkBook pro mobilní profesionály

X1 Titanium Yoga - nejtenčí notebook ze série Lenovo ThinkPad

Notebook Yoga Slim 7i Pro s OLED displejem

Řada nových zařízení v rodině notebooků Lenovo IdeaPad

Nové monitory Lenovo a počítač Yoga AIO 7

Nový tablet Lenovo TAB P11

Lenovo roste napříč všemi segmenty

Trendem pro home office jsou herní notebooky

Tři měsíce super muziky zdarma na Amazon Music Unlimited

Nejnovější přírůstky do prémiového portfolia Lenovo X1

Nová generace notebooků Lenovo ThinkBook

OS Linux Ubuntu pro Lenovo ThinkPad a ThinkStation

Nová generace tenkých notebooků Yoga Slim

Finanční výsledky Lenovo za Q1 roku 2020

Lenovo představuje Yoga Duet 7i a IdeaPad Duet 3i s digitálním perem

Lenovo upřesňuje podmínky prodloužené záruky

Delší záruka na tablety a počítače Lenovo

Herní notebooky Lenovo Legion s nejnovější generací technologie NVIDIA a Intel

Nové modely notebooků Lenovo ThinkPad řady T, X a L

Kontinuální růst tržeb Lenovo

Personální posily pro Lenovo management, obchod a technologie

Novinky Lenovo pro rok 2020

Ohebný displej v notebooku Lenovo ThinkPad X1 Fold

Partnerský program ELEVATE pro datacentra a servery Lenovo

Lenovo - přední světový dodavatel PC s rekordní dodávkou 17,3 milionů kusů

Výkonný a cenově výhodný notebook Lenovo Yoga 730

Intel a Lenovo urychlují proces konvergence mezi HPC a AI

Inovace notebooků Yoga a tablety s Google asistentem pro širokou veřejnost

Lenovo představuje inovace ThinkPadů a novou generaci dostupnějších zařízení

Lenovo novinky ze segmentu monitorů, tabletů, AiO i notebooků

Prémiové podzimní novinky Lenovo

Skvělý začátek fiskálního roku podpoří další technologický rozvoj Lenovo

Lenovo servery pro práci s velkým objemem dat

Chytřejší počítače mohou být menší a tenčí

Virtuální a rozšířená realita i IoT řešení pro lepší byznys

Nová generace notebooků Lenovo ThinkPad

Výkonný tablet a notebook Lenovo pro práci i zábavu

Lenovo technologie bodují v žebříčku nejvýkonnějších superpočítačů světa

Lenovo ThinkPad X1 Carbon - ultrabook pro byznysové profesionály

Tři nové výkonné all-in-one PC Lenovo pro práci doma i v kanceláři

Nová řada herních zařízení a příslušenství Lenovo

Firemní notebook Lenovo ThinkBook 13s pro práci i zábavu