logo Mio Technology

Duální autokamera Mio MiVue 798 Dual s WiFi a GPS

Nová autokamera Mio MiVue 798 Dual s G-sensorem, GPS a integrovaným WiFi, zvládá velmi kvalitní videozáznam až 2,5k při 30 fps (QHD 1600p). Skvělé video pořídí přes optický sensor Starvis od Sony a objektiv se světelností F1.8.

Silniční sít se mění, ale to neznamená, že by vaše zařízení zastarávalo. Kamera MiVue 798 zahrnuje aktualizace informací o rychlostních radarech po celou dobu životnosti zařízení. Díky rychlé WiFi lze přenášet záznamy hned do mobilu nebo online, stejně tak zvládne i aktualizovat radary díky WiFi OTA.

Mio MiVue 798 Dual je dostupná ve dvou variantách:

Součástí autokamery MiVue 798 Dual je i zadní kamera MiVue A30, která je doplňkem hlavní kamery. Zachycuje situaci za vozem a poskytuje tak dodatečnou ochranu.

V nouzi vás kamera MiVue 798 nenechá na holičkách. Pokud tříosý G-Senzor zaregistruje náhlou změnu pohybu, uloží ihned soubor chráněný před přepsáním.

Kvalitní snímač Starvis CMOS od Sony pro dokonalou kvalitu obrazu

Díky vysoce kvalitnímu snímači Starvis CMOS produkuje kamera MiVue 798 záznamy se špičkovým kontrastem, s jasnými a bohatými barvami, dokonce i za špatných světelných podmínek. Vysoká kvalita videa je nezbytná, ať chcete záznam použít jako vzpomínku, kterou budete mít napořád, nebo jako důkaz k průběhu události.

Parkovací režim nahrává vždy i bez přítomnosti řidiče

Díky nejmodernější technologii detekce pohybu se kamera MiVue 798 automaticky aktivuje a nahraje video na základě detekce pohybu před vozidlem. Díky této funkci sbíráte důkazy, i když nejste ve voze - vyžaduje to trvalé napájení například prostřednictvím Smartboxu, který lze dokoupit samostatně.

Integrovaná GPS pro nahrávání polohy a rychlosti

Modul GPS je na rozdíl od jiných palubních kamer na trhu celý uložen uvnitř jednotky, takže se nemusí připojovat žádné externí krabičky. V každém záznamu jsou uloženy údaje o souřadnicích GPS a vaše rychlost - záznam rychlosti je možné deaktivovat.

Mimořádná kvalita obrazu

Kamera MiVue 798 je navržená tak, aby zachytila každý detail pomocí záznamu se širokým reálným 150° zorným úhlem ve vysokém rozlišení 2,5k QHD 1600p a s clonou F1.8.

Zvýšená bezpečnost

Kamera MiVue 798 je vybavena pokročilými asistenčními systémy pro řidiče (ADAS). Maximální klid při jízdě vám zajistí systém varování při vybočení z jízdního pruhu, systém varování před mikrospánkem řidiče a systém varování před čelním střetem.

Integrovaná WiFi

Možnost okamžité zálohy videí do chytrého telefonu nebo sdílení přes aplikaci MiVue Pro pomocí integrované WiFi. Přesunutí vašeho drahocenného záznamu z kamery do telefonu nebo stolního počítače nebylo nikdy jednodušší.

Firmware kamery MiVue 798 lze aktualizovat a přenos dat z kamery zrychlit pomocí aktualizace WIFI OTA (Over-the-air), takže vaše zařízení bude stále aktuální.

Styl a kvalita

V neposlední řadě je kamera MiVue 798 pevná a odolná. Kompaktní zařízení vás nejen nebude obtěžovat na palubní desce, ale dá se rovněž pohodlně uložit do odkládací přihrádky ve vozidle.

Tato velmi kvalitní kamera zachytí všechno potřebné včetně SPZ, bez ohledu na to, či je den nebo noc. Další rozlišení záznamu jsou1600p při 25 fps, 1440p při 30 fps a 1080p při 30 fps.

Další články k tématům - ADAS - aktualizace - bezpečnost - GPS - G-Senzor - kamera - mikrospánek - QHD - Sony - video - WiFi

Článek Mio Technology ze dne pátek 26. dubna 2019

Další články od Mio Technology

Ocenění IT produkt roku 2022 pro 4K autokameru MiVue 886 WiFi

Mio MiVue 886 - autokamera s reálným 4K rozlišením

Automatická kniha jízd v autokameře

Autokamery Mio v roce 2021

Úsekové měření rychlosti v autokamerách Mio

Nejprodávanější značkou autokamer v Česku je Mio

Mio MiVue C512 - cenově dostupná autokamera s Full HD 1080

Prodej Mio autokamer roste

Mio MiVue 826 WiFi - odnímatelná autokamera s dokovací stanicí

Mio MiVue 731 GPS autokamera ve slevě

Duální autokamera Mio MiVue 798 Dual s WiFi a GPS

Nová autokamera MiVue C570 se skvělou výbavou

Kvalitní autokamera do každého počasí - MiVue 733 WiFi

Mivue Drive 60 - nenápadná autokamera a profesionální navigace s Truck licencí

Autonavigace Mio Pilot 15 s bezplatnou doživotní aktualizací map

Autonavigace Mio Spirit 7700 LM s doživotní aktualizací map zdarma

Bezúdržbová autokamera Mio MiVue J85 s podporou WiFi

Herec a dabér Pavel Soukup propůjčil svůj hlas autokameře Mio J60

Mio Cyclo 405 - moderní cyklonavigace pro jízdu na kole

Mio MiVue C325 - váš osobní očitý svědek na cestách

Autokamera pro streaming a ukládání záznamu přes WiFi

Očitý svědek na cestách integrovaný v autonavigaci

Kamera do auta Mio MiVue 785 zaznamená každý detail na silnici i ve tmě

Stylové běžecké hodinky Mio s GPS a osobním trenérem

Nová řada autokamer MiVue 700

GPS navigace MiVue Drive 65 LM s integrovanou HD kamerou

GPS navigace Mio 5400 je mezi nejpopulárnějšími produkty roku 2016 na Heureka.cz