logo Sophia Solutions, s.r.o.

Tým HCM Sophia Solutions působí na českém trhu pod značkou AKT

Společnosti Sophia Solutions a AKT se dohodly na spojení sil za účelem vytvoření nového předního poskytovatele řešení v oblasti digitálního HR a SAP SuccessFactors na místním trhu - společnosti AKT Czech Republic.

Společnost AKT je uznávaný leader na poli digitální transformace HR v regionu EMEA se specializací na SAP SuccessFactors. Působí na trzích v UK, Itálii, Izraeli, Řecku, Kypru a nyní od března 2017 i v České republice.

AKT disponuje jedním z největších SAP SuccessFactors profesionálních týmů a má za sebou realizaci více než 100 úspěšných projektů implementace řešení SAP SuccessFactors. Tyto implementace jsou nasazeny ve více než 100 zemích světa. V tomto a příštím roce budou otevřeny pobočky na dalších důležitých trzích v regionu EMEA.

Spojení týmu Sophia Solutions specializovaného na SAP SuccessFactors a více než 100 členného týmu SAP SuccessFactors profesionálů AKT bylo provedeno v průběhu posledních několika měsíců. Díky tomu nyní můžeme nabídnout na českém trhu takovou hloubku a šíři zkušeností, kterými nedisponuje žádný jiný lokální poskytovatel.

"Věřím, že spojení týmu Sophia Solutions se společností AKT nám pomůže výrazně zvýšit rozsah a kvalitu služeb poskytovaných klientům v České republice a na Slovensku a ještě významnějším způsobem je podporovat na jejich cestě k digitální HR transformaci," říká Pavel Jirůtka, Managing Partner AKT Czech Republic.

AKT podporuje zákazníky prostřednictvím poskytování aktivního HR poradenství nejen při implementaci řešení SAP SuccessFactors, ale i při formulování HR strategie a rozpoznání skutečné hodnoty transformace HR.

O řešení SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors poskytuje veškeré klíčové nástroje a služby pro řízení talentu a pro strategické rozhodování v oblasti lidského kapitálu. Společnostem nabízí komplexní pohled na všechny své zaměstnance, jejich zkušenosti a dovednosti či jejich zájmy. Manažeři tak jednoduše mohou najít lidi s konkrétní znalostí a využít tak veškeré možnosti virtuální spolupráce.

SuccessFactors je řešení založené na online poskytování modulů, které pomáhají v řízení a výkonu společnosti.

Tato platforma zahrnuje všechny klíčové oblasti řízení lidského kapitálu:

Článek Sophia Solutions, s.r.o. ze dne pondělí 3. dubna 2017

Další články od Sophia Solutions, s.r.o.