logo TIP IT Solutions s.r.o.

Vzdálená obchodní komunikace a elektronický podpis jsou už dnešním must have nejen managerů

Vzdálená obchodní komunikace se stává stále populárnější, a to zejména v době pandemie, kdy je pro mnoho společností těžké udržet kontakt se svými klienty a obchodními partnery. Jedním z klíčových prvků vzdálené obchodní komunikace je elektronický podpis.

Unikátní produkty vzdálené obchodní komunikace

Elektronický podpis umožňuje rychlé a snadné uzavření obchodu bez nutnosti fyzické přítomnosti v kanceláři. InSign je unikátním produktem, který umožňuje efektivní vzdálenou obchodní komunikaci a snadný proces elektronického podpisu.

InSign je výkonný nástroj pro vzdálenou obchodní komunikaci, který umožňuje snadné a rychlé uzavření obchodů s klienty. Tento nástroj je ideální pro poradce, makléře a další profesionály, kteří se zabývají obchodováním s klienty. InSign je k dispozici na různých zařízeních, jako jsou tablety a telefony, což znamená, že můžete podepsat dokumenty kdykoli a kdekoli.

Jedním z hlavních přínosů InSign je snadný proces elektronického podpisu. Uživatelé mohou podepisovat dokumenty na dálku, což znamená, že nemusí být fyzicky přítomni v kanceláři. To vede k efektivnímu procesu obchodování, výraznému snížení nákladů spojených se vzdálenou obchodní komunikací a umožňuje úspěšné uzavírání obchodů bez nutnosti fyzické přítomnosti.

InSign také umožňuje digitalizaci a archivaci dokumentů, což znamená, že je snadné udržovat přehled o dokumentech, které byly podepsány.

Elektronický podpis InSign je 100% bezpečný

Ať se rozhodnete pro stvrzení smlouvy osobně nebo na dálku, stará se o bezpečnost řada prvků: jen v případě samotného podpisu jde o obrázek podpisu a záznam průběhu podepisování, systém ale detekuje také rychlost a směr psaní nebo sílu přítlaku (pouze u některých zařízení), stejně jako typ zařízení a OS, datum, čas, kdy byl dokument přes InSign elektronicky podepsán, a zeměpisnou polohu. V podstatě je tak bezpečnější a přesnější než klasický podpis na papíru.

Podtrhuje to i certifikace TÜV, kterou InSign získává opakovaně každý rok, soulad s evropským nařízením eIDAS, nebo silné šifrování dat AES-256 a RSA-2048. Spolehlivost a bezpečnost řešení dokazuje i důvěra společností, které si na bezpečnosti zakládají. Jmenovitě se jedná např. o ČSOB a.s., Českou spořitelnu a.s., aj., v zahraničí pak o pojišťovnu AXA, Generali, banka N26, American Express nebo Allianz. K digitalizaci dokumentů ale přistupují i menší firmy, které tak zároveň využívají pohodlnější archivaci dokumentů online.

Další články k tématům - AES-256 - archivace - digitalizace - eIDAS - elektronický podpis - InSign - RSA-2048

Článek TIP IT Solutions s.r.o. ze dne čtvrtek 1. června 2023

Další články od TIP IT Solutions s.r.o.