logo TIP IT Solutions s.r.o.

Jak funguje předávání informací ve Vaší firmě?

Představujeme Vám Office8 - aplikaci pro firemní komunikaci, která umožňuje bezpapírové sdílení informací mezi zaměstnanci. Díky tomuto nástroji můžete mít přehled o aktuálním dění ve společnosti a rychle získat potřebné informace.

Firemní komunikace je jedním z klíčových faktorů pro úspěšné fungování každé společnosti. Důležité je zajistit bezproblémový a aktuální přenos informací mezi všemi zaměstnanci, a to bez využití papíru. V dnešní době se také čím dál více společností rozhoduje pro hybridní pracovní prostředí, kde zaměstnanci pracují jak z kanceláře, tak z domova. Tento nástroj skvěle funguje pro usnadnění interní komunikacea zlepšení Employee experience.

Interní firemní komunikace jednoduše s Office8

Office8 je moderní aplikace pro firemní komunikaci, která umožňuje bezpapírové sdílení informací mezi zaměstnanci. Tento nástroj umožňuje snadnou a rychlou komunikaci mezi zaměstnanci, bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. Díky němu mají zaměstnanci přehled o aktuálním dění ve společnosti a rychle získají potřebné informace. Pořádáte školení, chcete, aby se ho zúčastnili zaměstnanci vybrané divize nebo lokalitě? Organizujete nábor na právě otevřenou pozici? Zavádíte nové benefity? Děláte zaměstnanecký průzkum? Chcete zveřejnit aktuální jídelní menu ve firemní kantýně? Rezervovat parkoviště nebo zasedací místnost? Ohlásit poruchy a odstávky?

Díky variabilitě dostupných modulů se Office8 snadno přizpůsobí každé firemní kultuře, oboru a počtu zaměstnanců.

Aplikace Office8 umožňuje také snadné řešení Performance management, což znamená, že zaměstnanci mohou okamžitě získat zpětnou vazbu od svých nadřízených. Díky Instant feedback se také zlepšuje corporate communication, protože zaměstnanci mohou okamžitě reagovat na novinky a aktuální události ve společnosti. To všechno přispívá k lepší Employee experience a zvyšuje produktivitu celé společnosti.

Používání aplikace Office8 je velmi intuitivní a snadné. Uživatelé si mohou vytvořit své vlastní profily, díky kterým mají přístup k informacím, které jsou pro ně relevantní. Aplikace také umožňuje rychlé a snadné vyhledávání informací, takže se nemusíte trápit s hledáním potřebných informací v e-mailech nebo na různých disků.

Další články k tématům - firemní komunikace - Office8 - performance management - zaměstnanci

Článek TIP IT Solutions s.r.o. ze dne čtvrtek 18. května 2023

Další články od TIP IT Solutions s.r.o.