logo Mio Technology

Stylové běžecké hodinky Mio s GPS a osobním trenérem

Chytré hodinky MiVia Run 350 se spoustou funkcí a přenosem dat přes mobilní aplikaci překvapí každého svojí všestranností a komfortním používáním. Mějte svého osobního trenéra a monitor aktivit stále na ruce.

Integrovaný optický monitor srdečního tepu zajistí, že budete mít na zápěstí poradce se všemi důležitými daty v reálném čase. Ale skutečnou bombou je funkce Osobního trenéra, který je krok před vámi.

Tato jedinečná funkce nezobrazuje pouze informace o vás, ale ve skutečnosti i kombinuje vaši úroveň tělesné kondice, zákonitosti a výsledky z předchozích cvičení, aby vytvořila pro každý den přizpůsobené doporučení cvičení.

Takže už se nemusíte zabývat přípravou plánu nebo běžeckého programu; Trenér vše promyslí za vás a jediné co tak potřebujete udělat je pouze sledovat "Dnešní doporučení" a dostanete se do formy!

Osobní Trenér

Hodinky MiVia Run 350 jsou vybavené kombinací odborných programů, které zajistí, že když použijete funkci Osobního trenéra, budete skutečně pracovat s dlouhodobým tréninkovým plánem jasně zaměřeným na výsledky.

Kouč bude každý den vybírat ze tří různých osobních tréninků:

Cílem tréninků je vyvinout odolnost vůči únavě, zlepšit běžecké dovednosti, rozvíjet svalovou hmotu a zvýšit VO2 Max (maximální využití kyslíku). Na základě výsledků cvičení v kombinaci s inteligentními technologiemi VO2 Max Estimation (odhad VO2 Max), Training Effect (tréninkový efekt) a Recovery Advisor (poradce ohledně regenerace) vypočítá kouč vaše vlastní osobní doporučení pro další den.

Takže díky kouči a specializované technologii v pozadí budete vždy vědět, jak zvýšit VO2 Max, jaká intenzita tréninku vám přinese požadované výsledky a co je nejdůležitější: kdy se máte hýbat a kdy je čas si odpočinout.

Kouč vám tedy pomůže dlouhodobě zvýšit aerobní vytrvalost a úroveň tělesné kondice; budete trénovat jako profesionál!

Snadné použití tréninkových programů

Nicméně pokud se chcete raději držet svého tréninkového plánu, je to také možné. MiVia Run 350 obsahuje také snadno použitelné tréninkové programy na základě vzdálenosti, času, intervalu nebo tempa. Můžete tedy zlepšit svou vytrvalost běháním podle upozornění na tempo, nebo použít intervalový trénink, abyste se dostali mimo svou pohodlnou zónu a zlepšili svoji kondici.

Na obrazovce také vidíte, v jakém pásmu srdečního tepu se aktuálně pohybujete, takže můžete trénovat v preferovaném pásmu srdečního tepu.

K dispozici je 5 pásem srdečního tepu, každé s vlastními výsledky pro vaše tělo a úroveň tělesné kondice.

Konektivita s telefonem

Protože žijeme v době, kdy musíte být neustále dostupní, MiVia Run 350 lze připojit k telefonu. Budete upozorňováni na příchozí hovory a zprávy. Hodinky jsou kompatibilní s aplikacemi WhatsApp, Facebook Messenger, Skype a Twitter.

Takže nikdy nezmeškáte hovor nebo zprávu, ani když běžíte! Samozřejmě, když nechcete být při běhu rušeni, funkci můžete vypnout a soustředit se jen na své cvičení a tělo.

Tracker činností

Kromě toho, že budou vaším společníkem při běhu, fungují hodinky MiVia Run 350 také jako špičkový monitor aktivit. Během dne budou počítat vaše kroky, uraženou vzdálenost a spálené kalorie. V noci budou zaznamenávat váš spánek, například jeho kvalitu, efektivitu a dobu. Data pak můžete analyzovat v aplikaci MiVia a dokonce si můžete vést spánkový deník.

Mio MiVia Run 350 fungují jako váš osobní kouč s Today´s Recommendation (denní doporučení), a díky specializovaným funkcím VO2 Max Estimation (odhad VO2 Max), Recovery Advisor (poradce ohledně regenerace) a Training Effect (tréninkový efekt), v kombinaci s řadou tréninkových programů založených na úrovni vaší tělesné kondice, jsou hodinky MiVia Run 350 jediným společníkem při běhání jakého potřebujete!

Co umí aplikace MiVia Run

Aplikace MiVia Run je zdarma a je optimalizována pro použití se zařízením MiVia Run. Umožňuje zaznamenávat a monitorovat váš běh, sledovat aktivity a dodržovat zdravý životní styl, aby vám pomohla dosáhnout vašich cílů cvičení.

Hlavní funkce:

Další články k tématům - běh - cvičení - Facebook - GPS - hodinky - kondice - MiVia - monitoring - trénink - Twitter - WhatsApp

Článek Mio Technology ze dne úterý 29. srpna 2017

Další články od Mio Technology

Ocenění IT produkt roku 2022 pro 4K autokameru MiVue 886 WiFi

Mio MiVue 886 - autokamera s reálným 4K rozlišením

Automatická kniha jízd v autokameře

Autokamery Mio v roce 2021

Úsekové měření rychlosti v autokamerách Mio

Nejprodávanější značkou autokamer v Česku je Mio

Mio MiVue C512 - cenově dostupná autokamera s Full HD 1080

Prodej Mio autokamer roste

Mio MiVue 826 WiFi - odnímatelná autokamera s dokovací stanicí

Mio MiVue 731 GPS autokamera ve slevě

Duální autokamera Mio MiVue 798 Dual s WiFi a GPS

Nová autokamera MiVue C570 se skvělou výbavou

Kvalitní autokamera do každého počasí - MiVue 733 WiFi

Mivue Drive 60 - nenápadná autokamera a profesionální navigace s Truck licencí

Autonavigace Mio Pilot 15 s bezplatnou doživotní aktualizací map

Autonavigace Mio Spirit 7700 LM s doživotní aktualizací map zdarma

Bezúdržbová autokamera Mio MiVue J85 s podporou WiFi

Herec a dabér Pavel Soukup propůjčil svůj hlas autokameře Mio J60

Mio Cyclo 405 - moderní cyklonavigace pro jízdu na kole

Mio MiVue C325 - váš osobní očitý svědek na cestách

Autokamera pro streaming a ukládání záznamu přes WiFi

Očitý svědek na cestách integrovaný v autonavigaci

Kamera do auta Mio MiVue 785 zaznamená každý detail na silnici i ve tmě

Stylové běžecké hodinky Mio s GPS a osobním trenérem

Nová řada autokamer MiVue 700

GPS navigace MiVue Drive 65 LM s integrovanou HD kamerou

GPS navigace Mio 5400 je mezi nejpopulárnějšími produkty roku 2016 na Heureka.cz