logo Prestigio Europe,spol. s r.o.

Prestigio Bluetooth hands free na sluneční energii

Společnost Prestigio uvedla na český a slovenský trh nové bluetooth hands free, které má schopnost dobíjet se během jízdy prostřednictvím sluneční energie, a tak umožňuje delší a pohodlnější telefonování.

Prestigio Solar Bluetooth hands free je určeno zejména motoristům. Využít ho ale může každý, kdo potřebuje telefonovat a zároveň mít obě ruce volné.

Prestigio Solar Bluetooth hands free využívá technologii bluetooth 2.1 pro přenos dat a hlasu. Na jedno nabití přístroj vydrží až 15 hodin telefonických hovorů anebo 500 hodin v pohotovostním režimu. Pro kvalitnější přenos hlasu je zařízení vybavené výkonným reproduktorem a mikrofonem postaveným na technologii DSP. Zařízení navíc podporuje množství užitečných funkcí, jako je například odmítnutí hovoru, hlasové vytáčení, automatické znovuvytáčení, automatické znovupřipojení, podržení hovoru nebo vytočení posledního volaného čísla.

Díky elegantnímu držáku snadno připevníte Prestigio Solar Bluetooth hands free na čelní sklo automobilu, a tak se může během jízdy dobíjet a nepřekážet ve výhledu.

Další články k tématům - bluetooth - dobíjet - free - hands - Prestigio - Solar

Článek Prestigio Europe,spol. s r.o. ze dne čtvrtek 26. února 2009

Další články od Prestigio Europe,spol. s r.o.