logo Sophia Solutions, s.r.o.

Sophia Solutions má akreditaci pro implementaci SAS Fraud Framework

Společnost Sophia Solutions získala akreditaci pro implementaci SAS Fraud Framework - nástroje, který poskytuje zákazníkům jedinečný přístup k detekci a prevenci podvodů. V současné době je jediným SAS partnerem na českém trhu, který je držitelem této akreditace.

"Získání akreditace zvyšuje konkurenceschopnost a důvěryhodnost společnosti Sophia Solutions na trhu. Zároveň je důkazem pro stávající i potenciální klienty o odbornosti a kvalitě našich konzultantů. Rozšiřování odborných znalostí zároveň prohlubuje naši dlouholetou spolupráci s technologickým partnerem. Získané znalosti nám velmi pomáhají při probíhající implementaci SAS Fraud Framework u našeho zákazníka," říká Pavel Pilař, team leader pro oblast reportingu a analýz.

Nástroj SAS Fraud Framework umožňuje správu a konsolidaci historických dat z interních a externích zdrojů pro analýzu podvodů a jejich vyšetřování. Pokročilá správa pravidel s výkonným analytickým jádrem používá kombinaci celé řady detekčních technik. Výsledkem je nejen identifikace více podezřelých aktivit, ale zejména větší spolehlivost detekce.

Výstrahy jsou zaznamenány a seřazeny na základě závažnosti. Pro práci vyšetřovatelů slouží uživatelské rozhraní, které spolu se zachycenými incidenty přehledně zobrazuje i další související informace. Sílu nástroje SAS Fraud Framework podtrhují integrované moduly pro text mining a analýzu sociálních sítí.

Další články k tématům - akreditace - analýza - detekce - podvod - prevence - SAS - Pavel Pilař

Článek Sophia Solutions, s.r.o. ze dne středa 5. října 2016

Další články od Sophia Solutions, s.r.o.