logo WIA spol. s r. o.

Nový web společnosti WIA odstartoval

Společnost WIA zveřejnila novou internetovou prezentaci. V souvislosti s dělením podle produktů umožňuje aktualizovaný vzhled webových stránek lepší orientaci v poskytovaných službách. Zároveň prozrazuje orientaci společnosti WIA na dodávky datových a hlasových řešení pro firmy dle specifických požadavků klienta.

S vývojem firmy je třeba inovovat i její internetové stránky. Proto společnost WIA přichází s jejich obnovou, která přináší nejen přehlednější uspořádání produktových informací pro segment firem i domácností, ale i přeměnu jejich obsahu. Zároveň je spuštěna nová podoba webu zaměřeného na komplexní telekomunikační řešení pro firemní klientelu.

"Vzhledem k širokému portfoliu poskytovaných služeb jsme při tvorbě nových internetových stránek vsadili především na jejich přehlednost. Naším cílem bylo vytvořit takový web, který by uživateli podal okamžitou informaci o tom, jaké služby zajišťujeme a zároveň upozornil na naši schopnost přinášet profesionální řešení pro firmy podle jejich individuálních požadavků," říká Filip Malina, obchodní ředitel WIA spol. s r. o.

Ve snaze poskytnout co nejširší a aktuální informaci o nabídce produktů společnosti WIA, disponuje každá služba vlastní internetovou prezentací. Z tohoto důvodu je nyní hlavní stránka WIA především rozcestníkem s novými funkcemi, jako jsou například zjištění IP adresy, sekce pro média atd.

Současně vznikal i samostatný web pro firemní produkty firma.wia.cz. "Web pro firmy svým inovativním designem zjednodušuje orientaci v nabídce společnosti WIA pro tento segment a zároveň přináší řadu případových studií, kterými zdůrazňuje naši flexibilitu," dodává Filip Malina, obchodní ředitel WIA spol. s r. o.

Článek WIA spol. s r. o. ze dne pondělí 5. května 2008

Další články od WIA spol. s r. o.