logo AEC a.s.

Konference SECURITY 2018 s účastí odborníků na kybernetickou bezpečnost z celého světa

Hlavními tématy letošního ročníku konference budou v manažerské části programu blížící se účinnost nové evropské směrnice GDPR a její dopady na bezpečnost nebo budoucnost v oblasti kybersecurity. Akce se koná ve čtvrtek 1. března 2018 - Clarion Congress Hotel, Praha 9.

Pořadatlem již 26. ročníku nezávislé konference SECURITY 2018 je společnost AEC a i letos bude rozdělena na dva paralelní programy - manažerský a technický, skládající se z přednášek expertů a případových studií, prezentovaných přímo zákazníky. Program má na starosti speciální programová komise, která tradičně dohlíží na podobu příspěvků, aby si konference udržela vysoký odborný standard a nezávislost na marketingově, nebo produktově orientovaných příspěvcích.

V průběhu akce se bude konat i hackerská soutěž "Capture the Flag", v rámci které si přihlášení jednotlivci budou moci vyzkoušet techniky používané hackery k získání přístupu k moderním webových aplikacím a firemním systémům.

Organizátorům se i letos podařilo získat unikátní případové studie představené přímo zákazníky. Hlavním bodem této části programu tak bude prezentace provozovatele jedné z nejrozsáhlejších sítí čerpacích stanic MOL a jeho proces budování SOCu nad průmyslovými systémy celé skupiny.

V technické části programu půjde hlavně o vývoj v oblasti bezpečnostních hrozeb a vývoj v oblasti ransomware a malware. Proběhne i zvláštní hodinový blok, v rámci kterého bude společnost AEC detailně demonstrovat scénáře kyberútoků na firemní infrastrukturu s následným rozborem jejich detekce.

Na konferenci vystoupí se svými příspěvky např. poslanec za Českou Pirátskou stranu v PS PČR Ivan Bartoš, experti Tobias Schrödl, Jornt van der Wiel, Fred Streefland, Domenico Raguseo nebo Jonas Pfoh.

Své zástupce mezi řečníky vyšlou i společností jako ČEZ, IBM Security, Raiffeisenbank, Symantec nebo Tatrabanka.

Konference SECURITY 2018:

Další články k tématům - bezpečnost - detekce - GDPR - hacker - infrastruktura - konference - PČR - ransomware - soutěž

Článek AEC a.s. ze dne pondělí 19. února 2018

Další články od AEC a.s.