logo Cockpit

Chytrá domácnost a bydlení snadno a rychle pro každého

Cockpit je revoluční, inteligentní a jednoduchý systém s rychlou instalací bez zásahů do stávající elektroinstalace. Řešení je založeno IoT s komunikací prostřednictvím sítě Z-Wave a umožní vám řídit domácnost či dům pomocí smartphonu nebo tabletu.

Cockpit promění snadno a rychle vaše bydlení na chytrou domácnost - ať už jste v autě, kanceláři nebo na dovolené. Pomocí Cockpitu pak můžete své elektrické spotřebiče snadno kdykoliv spravovat z libovolného místa.

S Cockpitem můžete připojit k internetu jakýkoliv elektrický spotřebič, což zajistí spojení mezi Vámi a Vašim chytrým domovem. Cockpit si nastavíte podle aktuálních každodenních potřeb.

Inteligentní zabezpečení proti vnějším vlivům

Ochrana majetku:

Nepřízeň počasí:

Havárie vody:

Inteligentní bezpečnost domácnosti a jejích obyvatel

Pro osoby se zdravotním postižením či limitovaným pohybem:

Zabezpečení domácnosti při odchodu dětí:

Kontrola domácích zvířat:

Bezpečnost seniorů:

Cockpit zajistí automatizaci práce domácích elektrospotřebičů dle potřeb rodiny a jejích členů - synchronizace světel i topení s ročním obdobím, aktuální rodinnou situací i výjimečných potřeb jednotlivců apod. Ovládání všech modulů na dálku a nastavení automatických scénářů ušetří čas i starosti.

Cockpit zohledňuje zdravotní hledisko např. automatickým vypnutím všech spotřebičů z režimu stand-by, čímž eliminuje elektrosmog v prostoru.

Další možné režimy a scénáře použití

Ekologické scénáře:

Sledování filmu a TV:

Chalupa a chata:

Zahrada a další:

Ráno:

Noc:

Článek Cockpit ze dne středa 5. září 2018

Další články od Cockpit