logo Cockpit

Řešení pro chytrou kancelář přináší větší bezpečnost, komfort i úspory energií

Systém Cockpit monitorujete nejen zabezpečení kanceláří a spotřebu energií, ale ochraňuje ji i před haváriemi, jako je např. vytopení při havárii vody. Řešení je založeno IoT s bezdrátovou komunikací prostřednictvím sítě Z-Wave.

Inteligentní bezdrátové řešení Cockpit umožňuje pomocí intuitivní aplikace v chytrém telefonu řídit provoz kanceláře odkudkoliv na světě, systém je založen na moderní technologii internetu věcí (IoT).

Pro bezdrátovou komunikaci se využívá síť Z-Wave na kmitočtu 868,4 MHz, která je speciálně navržena pro využití v inteligentních domech. Má zabezpečení srovnatelné s internetovým bankovnictvím - 128bitový klíč pro šifrování bezdrátové komunikace.

Cockpit se dá jednoduše sestavit z řídící jednotky a 24 modulů, nemusíte řešit žádné kabely a celý systém do kancelářských prostor velmi rychle nainstalujete.

Instaluje se do stávající elektroinstalace bez jakýchkoli vnějších zásahů, a to i v případě použití elektroinstalačních krabic hloubky 40 mm.

Hlavní výhody:

V jedné aplikaci Cockpitu můžete ovládat i několik kanceláří najednou. Pomocí scénářů lze provoz kancelářských prostor libovolně automatizovat a systém pak bez vašeho zásahu řídí zabezpečení, vytápění, osvětlení a elektrické spotřebiče.

Optimalizací scénářů je možné dosáhnout úspory energií až do výše 25%.

Další články k tématům - automatizace - bezpečnost - elektroinstalace - energie - kabely - kancelář - úspory - Z-Wave

Článek Cockpit ze dne úterý 2. října 2018

Další články od Cockpit