logo Cockpit

V chytré kuchyní budete vařit s radostí

S příchodem do kuchyně se všechny spotřebiče, které jsou v době Vaší nepřítomnosti vypnuté, automaticky spustí do stand-by režimu a jsou připraveny na přípravu toho nejlepšího jídla. Po odchodu z kuchyně se pro úsporu nákladů vše opět automaticky vypne.

Krásné ráno s Cockpitem! Vstáváte, automaticky začne hrát rádio, zapne se kávovar, žaluzie na oknech vyjedou nahoru a pustí dovnitř denní světlo. Pohybové čidlo rozsvítí světlo v koupelně a po odchodu se samo zhasne. V kuchyni na Vás čeká voňavá káva, nahřátý topinkovač a příjemná ranní atmosféra.

Po vstupu do kuchyně pohybové čidlo spustí osvětlení a hudbu. V momentě, kdy spustíte sporák, se automaticky nahřeje deska, abyste mohli servírovat jídlo na nahřátých talířích. Automaticky se spustí digestoř pro odsávání par aby Vám výpary z vaření nekazily příjemnou atmosféru. Podobných scénářů si ve Smart Kitchen nastavíte nekonečně mnoho ...

Už je uvařeno, servíruji na stůl

Při přípravě tabule se automaticky vyladí osvětlení a hudba dle Vašich potřeb. Vypnou se kuchyňské spotřebiče. Zareagují žaluzie a vy si můžete užívat báječnou večeři s rodinou.

Návrh sestavy Smart Kitchen:

Řídící jednotka Cockpitu - Main Gateway, je základním prvkem celé budoucí sestavy pro vaše chytré bydlení. Slouží ke konfiguraci bezdrátové sítě, ovládání spínačů, stmívačů, senzorů pohybu, senzorů teploty a dalších prvků chytré domácnosti.

Pořizuje se pro celý dům (byt) pouze jedna, pro vybavení dalšími komponenty či vybavení dalších místností se dokupují již jen další dílčí komponenty bez nutnosti další řídící jednotky.

Další články k tématům - automatizace - kuchyně - osvětlení - ovládání - úspory - vaření

Článek Cockpit ze dne čtvrtek 27. září 2018

Další články od Cockpit