logo Cockpit

Cockpit - vytvořte, navrhněte a ovládejte svůj domov

Už není nutné mít ve zdech spoustu kabelů nebo kupovat další speciální produkty pro automatizaci domácnosti. Již si nemusíte vybírat specifické elektrospotřebiče - aplikace Cockpit je vhodná pro jakákoliv elektrická zařízení a její možnosti jsou takřka nekonečné.

Představte si, že Váš vysněný dům je konečně hotov - zbrusu nový obývací pokoj, prostorné ložnice, luxusní koupelna a plně vybavená kuchyně. Ale něco tam pořád chybí. Něco, co udělá Váš dům opravdovým domovem. Něco, co Vás propojí s domovem dokáže propojit v jakémkoli okamžiku. Nyní je to možné - vítejte ve světě Cockpitu.

Aplikace Cockpit je založena na internetu věcí (IoT) s komunikací prostřednictvím sítě Z-Wave. Ta je speciálně navržena pro ovládání spotřebičů chytré domácnosti a její výkon a dosah jsou optimalizovány speciálně pro inteligentní domácí použití.

Cockpit je technologie, která promění Váš běžný domov na chytrou domácnost - ať už jste v autě, kanceláři nebo na dovolené. Pomocí Cockpitu pak můžete své elektrické spotřebiče snadno kdykoliv spravovat z libovolného místa.

Nyní může být k internetu připojen jakýkoliv Váš elektrický spotřebič, což umožní ideální spojení mezi Vámi a Vašim chytrým domovem. Aplikace Cockpit se přizpůsobí Vašemu domovu podle aktuálních každodenních potřeb.

Cockpit umožňuje z jedné aplikace ovládat i více domácností - nemovitostí. Zajistí tak bezpečnost a kontrolu chalupy nebo předem zapne vytápění a nahřátí vody v bytě.

Můžete ovládat elektrické žaluzie, zapínat a vypínat bojler, nebo měnit teplotu v domě přesně podle Vašich potřeb.

A hlavně můžete svou ženu doma překvapit i romantickým večerem pro dva jediným kliknutím.

Aplikace Cockpit je dostupná pro telefony a tablety jak s Android tak iOS.

Článek Cockpit ze dne středa 29. srpna 2018

Další články od Cockpit