logo IFS Czech s.r.o.

Centrální obchodní procesy Iftest podpoří IFS Applications

Sada aplikací IFS Applications 9 zasáhne do oblastí plánování, logistiky, výroby, prodeje, marketingu, řízení kvality, správy dokumentů, účetnictví i lidských zdrojů. Poskytovatel elektronických služeb Iftest AG tak posiluje podporu svých závodů ve Švýcarsku a na Slovensku.

Společnost Iftest nahradí produktem IFS Applications starší stávající systém, který již není schopen vyhovět aktuálním požadavkům. Iftest plánuje implementovat nové řešení do ústředí společnosti ve švýcarském Wettingenu v kantonu Aargau i do závodu dceřinné společnosti QESS s.r.o. ve slovenském městě Jaklovce.

"Hledáme moderní řešení ERP, které co možná nejkomplexněji vyhoví našim specifickým požadavkům, aniž by bylo potřeba provádět příliš úprav. Takovéto řešení jsme nalezli v produktu IFS Applications 9. Kromě vynikající flexibility a poutavého designu softwaru bylo pro náš tým klíčové, aby se vždy využívala nejnovější verze produktu, aniž by složité aktualizace přespříliš zatěžovaly náš IT tým. Je proto skvělé, že je produkt IFS Applications 9 navržen pro fungování v nestárnoucím režimu, který značně zjednodušuje implementaci aktualizací a upgradů," říká Christian Kupper, výkonný ředitel společnosti Iftest.

IFS Aplikace představují jedinou integrovanou sadu aplikací, která umožňuje globálním a náročným společnostem úspěšně zvládnout klíčové procesy.

"Společnost IFS má bohaté zkušenosti a neodolatelnou nabídku pro firmy v oblasti high-tech a elektroniky. Iftest je přední společností pohybující se v tomto sektoru a jsme hrdí na to, že si za partnera zvolila společnost IFS. Naše dlouhodobá oddanost tomuto trhu a naše značné investice do tohoto odvětví se zase jednou vyplatily," doplňuje Guido Zumstein, výkonný ředitel společnosti IFS ve Švýcarsku.

Implementace přinese výhody více než 200 zaměstnancům společnosti Iftest, kteří budou řešení IFS Applications 9 pravidelně používat.

O společnosti Iftest

Iftest je předním švýcarským poskytovatelem elektronických služeb. Společnost vyvíjí, industrializuje a sériově vyrábí elektronická řešení a zařízení pro renomované klienty ze sektoru lékařské technologie a průmyslu.

Iftest v ústředí ve švýcarském Wettingenu v kantonu Aargau a v závodu dceřinné společnosti QESS s.r.o. ve slovenském městě Jaklovce zaměstnává celkem více než 300 osob.

Článek IFS Czech s.r.o. ze dne úterý 27. února 2018

Další články od IFS Czech s.r.o.