logo NAVERTICA a.s.

Vytěžování dat z dokumentů přímo do Microsoft Dynamics NAV

Používáte při práci ERP systém Microsoft Dynamics NAV a přepisujete do něj data z firemních dokumentů ručně? Pak vám pomůže Continia Document Capture - špičková a uživatelsky srozumitelná aplikace pro vytěžování dat z faktur a dalších dokumentů přímo do ERP.

Continia Document Capture, jako jediné řešení na trhu umožňuje automatický zápis dokumentů, vytěžování dat, pokročilé schvalovací workflow a digitální archivaci s fulltextovým vyhledáváním. Aplikace optimalizuje a automatizuje všechny procesy, které jsou součástí workflow - od přijetí dokumentů až po přístup k těmto dokumentům roky po jejich prvotní registraci.

Všechny potřebné digitalizované dokumenty jsou přímo z e-mailové adresy nebo po naskenování do počítače zpracovány OCR a převedeny do Microsoft Dynamics NAV.

Vytěžování dat z faktur a dalších dokumentů přímo do Microsoft Dynamics NAV se díky nové aplikaci v naší nabídce může stát snadným úkolem.

Hlavní funkce:

NAVERTICA je oficiální partner Continia Software a dodavatel tohoto řešení. Na základě zkušeností a zpětné vazby již od více jak tisíce stávajících zákazníků je standardní implementaci možné provést v době kratší než jeden týden.

Pokrytí klíčových potřeb:

Článek NAVERTICA a.s. ze dne úterý 28. února 2017

Další články od NAVERTICA a.s.