logo NAVERTICA a.s.

Digitalizace výroby s ERP řešením Microsoft Dynamics 365 Business Central - obchodní snídaně

Obchodní snídaně NAVERTICA je určena pro majitele, výrobní, finanční a IT ředitele společností s více jak 50 zaměstnanci, kteří se zajímají o trendy čtvrté průmyslové revoluce a možnosti digitalizace procesů výrobní firmy. Akce proběhne ve středu 16. 11. 2022 v prostorách pražské pobočky Microsoftu.

Během obchodní snídaně s podtitulem "Zefektivňuj! Digitalizuj! Výrobní firma 2028" vás seznámíme s komplexním ERP řešením Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365BC). Systém lze provozovat v cloudu nebo na podnikovém serveru. V cloudové variantě poskytovatel zajišťuje průběžný update a upgrade v souladu s aktuální legislativou.

Zefektivňuj! Digitalizuj! Výrobní firma 2028 - obchodní snídaně:

Z logistických důvodů je registrace otevřena do pátku 11. 11. 2022.

Microsoft Dynamics 365 Business Central zahrnuje všechny potřebné funkcionality pro oblasti účetnictví, finance, sklady, nákup a závazky, prodej a pohledávky, výroba, projekty i servis.

Řešení D365BC je integrováno s Microsoft 365 a významnou měrou pomáhá ke zkvalitnění rozhodování v obchodním procesu.

Kromě ERP řešení D365BC se společně podíváme také na možnosti digitalizace CRM procesů prostřednictvím Navertica PowerCRM. Můžete pokrýt kompletní proces prodeje, tedy od iniciálního zájemce až po výdělek, umožní vám sledovat a řídit obchodní procesy krok za krokem, prognostikovat prodeje, mít přehled o aktivitách a obratech.

Ke konci snídaně se zaměříme také na Microsoft 365, jako centrum komunikace, týmové spolupráce a bezpečnosti.

D365BC - hlavní přednosti řešení:

Další články k tématům - cloud - CRM - D365BC - digitalizace - digitální transformace - ERP - MES - MPS - MRP - výroba - WMS - zaměstnanci

Článek NAVERTICA a.s. ze dne čtvrtek 20. října 2022

Další články od NAVERTICA a.s.