logo NAVERTICA a.s.

KBA-Grafitec efektivně řídí firemní dokumenty s NaverticaPoint

Řešení NaverticaPoint povyšuje standardní prostředí SharePoint do podoby konkrétních aplikací pro správu dokumentů různých typů a pokročilou týmovou spolupráci nad sdílenými daty.

Primární potřebou společnosti z oblasti strojírenské výroby KBA-Grafitec s.r.o. bylo řešení síťového úložiště pro dokumenty. Zákazníkovi bylo dodáno systémové řešení pro řízení dokumentace systémů managementu, včetně souvisejících registrů (audity, neshody, opatření, cíle), dále systém pro správu obsahu agendy porad a jednání.

Použito bylo komplexní DMS řešení NaverticaPoint s moduly:

Hlavní přínosy pro zákazníka po nasazení řešení od NAVERTICA představuje značná úspora času při seznamování uživatelů s dokumenty, úspora času při dohledávání informací v portále, dohledatelnost informací díky zvoleným strukturám a verzování.

Řešení NaverticaPoint vytváří předpoklady pro efektivní využití potenciálu a pracovního času uživatelů a následné objektivní měření výsledků procesů. Je také v souladu s požadavky norem ISO 9001 a ISO 27001.

Základním rysem řešení NaverticaPoint je princip štíhlých procesů podporovaných jednotným uživatelským prostředím (Microsoft) na jediné databázi (Microsoft SQL Server).

O společnosti KBA-Grafitec

Společnost KBA-Grafitec s.r.o. je v současné době jediným výrobcem tiskových ofsetových strojů v ČR. Je zařazena do koncernu Koenig & Bauer AG (KBA) se sídlem v Německu, který patří ve svém oboru mezi největší světové výrobce tiskové techniky.

Další články k tématům - audit - databáze - DMS - dokumentace - ISO - SQL - strojírenství - úložiště - výroba

Článek NAVERTICA a.s. ze dne pátek 12. února 2016

Další články od NAVERTICA a.s.