logo NAVERTICA a.s.

Digitalizace CRM procesů

NAVERTICA pořádá v září k tématu digitalizace firemních procesů dvě zajímavé akce - obchodní snídani a webinář, na kterých vás seznámí s vhodným propojením Microsoft 365 a Navertica PowerCRM. Zefektivníte tak komunikaci obchodníků, pomůžete ke zvýšení loajality zákazníků a z manažerského pohledu získáte přehled o obchodních aktivitách v reálném čase.

Obě události jsou určeny pro majitele, členy vedení, obchodní ředitele, IT nebo marketingové manažery společností s více jak 25 zaměstnanci, kteří uvažují o změnách v digitalizaci procesů CRM a přitom hledají bezpečné digitální prostředí pro efektivní práci se stávajícími i potencionálními zákazníky.

Digitalizací CRM procesů přispějete svým dílem i ke společenské odpovědnosti. Díky online přístupu k dokumentům, připojením se ke společné práci, synchronizaci nad projekty odkudkoli, nahrazením nutnosti vycestování na osobní schůzky pro každé sladění snížíte velikost uhlíkové stopy.

NAVERTICA obchodní snídaně na téma Microsoft 365 + CRM:

Webinář - Microsoft 365 & NAVERTICA Power CRM:

Navertica PowerCRM

Navertica PowerCRM je postavené na moderní cloudové platformě Microsoft Power Apps, která představuje ideální modulární prostředí, ve kterém lze vytvořit a přizpůsobit aplikaci na míru každému zákazníkovi tak, aby přesně odpovídala jeho potřebám, připojovala se k jeho datům a fungovala napříč různými platformami.

Navertica PowerCRM lze snadno propojit s ostatními řešeními z rodiny Microsoftu - např. SharePoint, Outlook nebo Power BI. Řešení je také možné rozšířit o moduly pro grafickou konfiguraci, řízení projektů, porad nebo zákaznických požadavků apod.

Moduly se dají integrovat přímo do PowerCRM nebo nasadit samostatně.

Microsoft 365

Microsoft 365 je sada podnikových aplikací a služeb poskytovaných z datových center společnosti Microsoft. Jedná se o profesionální e-mail s pokročilou bezpečnostní a ochranou citlivých informací, bezpečné osobní i firemní uložiště pro dokumenty, firemní portál s definicí pracovních procesů, online schůzky a videokonference.

Umožňuje společnou práci uživatelů v reálném čase, snadné řízení projektů a obsahuje kompletní prostředí pro týmovou spolupráci a business intelligence reporting.

Další články k tématům - cloud - CRM - digitalizace - Microsoft - webinář

Článek NAVERTICA a.s. ze dne středa 10. srpna 2022

Další články od NAVERTICA a.s.