logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Kvalitní prezentační AV technika pro firmy, školy a vzdělávací instituce

Zrealizujeme vaše představy s podporou AV technologií světových výrobců Panasonic, Epson, Barco, Hitachi, Sony, Optoma, Casio, Eiki a Vivitek. Navrhneme AV řešení na míru pro vaše prostory, zrealizujeme odbornou montáž, zaškolíme vaše lidi a zajistíme následný servis.

Centrální ovládání místností a řídící systémy dodáváme od americké firmy Crestron nebo Avit. Audio a videokonference od světově nejuznávanějšího výrobce Polycom, ozvučení a mikrofony od mnoha leaderů v této oblasti.

Projekční plochy od firmy Kauber, interaktivní tabule či moderní LCD dotykové panely Promethean nebo Newline, mobilní ozvučení Mipro a záznamové multimediální systémy. Dále pak průvodcovskou techniku Tonwelt, Linkx, signálové komponenty a digital signage.

Na našem e-shopu elampy.cz najdete na 200000 náhradních lamp do projektorů nebo v konfigurátoru přípojných míst si lze poskládat přesně takové, jaké potřebujete do vašeho stolu v zasedačce či učebně.

Mezi naše služby systémového integrátora v prezentační technice patří mimo jiné i nabídka poradenství, pokud někdo potřebuje řešit např. interiéry v projektové fázi.

Podle aktuálních potřeb a financí investora připravíme studii či celý projekt. Spolupracujeme s top odborníky na domácí kina a zvuk a s profesionálními dovozci v praxi odzkoušených ozvučovacích kompletů pro velké sály, kina i divadla.

Zajistíme ty správné řemeslníky, nábytkáře, odborníky na zatemnění, akustiky či výrobce různých atypických řešení. Komplexní instalaci pak vytváří tým zkušených profesionálů s mnohaletou praxí.

Vlajkovou lodí společnosti posledních let je vlastními silami vyvinutý výrobek pro nejmenší děti - kouzelný, interaktivní koberec MagicBox. Byl vymyšlen jako mobilní interaktivní zařízení s projekcí na zem již v roce 2013 ve spolupráci s učitelkami ze školek, psycholožkami a samotnými dětmi. Je určený pro moderní výuku předškoláků v mateřských ale i základních školách. a je velmi vhodnou pomůckou i pro handicapované děti.

Výrobek je kromě ČR prodáván úspěšně také v Holandsku, Rusku, Slovensku, Chorvatsku, Rakousku nebo třeba v Austrálii či hned několika Arabských zemích.

V roce 2015 se na mezinárodní výstavě v Londýně umístil mezi finalisty v soutěži Best awards, vyhrál Českou inovaci, v roce 2016 se stal finalistou Českého Goodwillu a zvítězil v českém výrobku 2017, kde za nový design i kvalitu získal další zlatou medaili!

Svoje výrobky, ale i služby, firma PROJEKTMEDIA neustále zdokonaluje a proto v roce 2017 uvedla i nový model E2, který přináší nejen nadčasový design, ale též možnost jednoduché projekce i na zeď.

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne pondělí 27. srpna 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.