logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Řídící systémy zjednodušují ovládání zařízení jednacích místností a kanceláří

Technologie řídících systémů přináší inovativní řešení eliminující potřebu mít na stole hned několik různých dálkových ovladačů, chodit z místnosti do místnosti upravovat a ovládat například závěsy, osvětlení, teplotu nebo audio a video techniku.

Dnešní doba přináší moderní technologie, které maximálně zjednodušují ovládání všech instalovaných systémů v jednacích místnostech a kancelářích, ve škole v aulách a učebnách nebo v domácnosti, kde nabízí komfort, pohodlí a často i bezpečí.

Řídící systém jednoduše pomáhá automatizovat chod celých místností, domů nebo dalších objektů. Ať už k bezstarostnému intuitivnímu ovládání použijete nástěnnou klávesnici, vestavný dotykový panel s přehledným grafickým ovládáním, bezdrátový tablet či běžný chytrý telefon. Celková kontrola je vždy na dosah ruky.

Řídicí systémy umožňují jediným stiskem tlačítka nebo dotykem na displej ztlumit světla, stáhnete žaluzie, spustíte LCD televizor nebo projektor, zapnete domácí kino a prezentace nebo třeba svůj oblíbený film.

Automatické procedury jsou naprogramovány tak, aby se ve stanovený čas např. zatáhly žaluzie před silným slunečním svitem, případně při soumraku nebo úsvitu řídilo ovládání v závislosti na světelných podmínkách. Pokud senzory zjistí, že je velká námraza, zapne se vytápění příjezdové cesty nebo chodníku k objektu.

A mnoho dalších automatických nebo uživatelských přání řídicí systémy lehce zvládnou. Díky efektivnímu ovládání a optimálnímu naprogramování všech technologií šetří systém energie, čas i peníze.

Napojením co největšího množství technologií na řídicí systém získáte ucelený inteligentní soubor, který lze snadno a jednoduše ovládat i na dálku.

Současně celý systém vyhodnocuje vstupní informace z čidel, senzorů, na základě kterých šetří energii a chrání celý dům byt nebo kanceláře před vnějšími vlivy počasí a při napojení na zabezpečovací systém i před nečekanými hosty.

Pokud i Vy chcete jednodušší a pohodlnější kancelář či domácnost, neváhejte se na nás obrátit.

Řídící systém Crestron

Crestron je špičkový řídící systém, ke kterému je možné připojit jakékoliv elektrické zařízení a poté jej jednoduše, jak jen to lze, ovládat z určených ovladačů - tlačítkových nebo dotykových panelů - drátových, bezdrátových přenosných RF-IR-WiFi, na stůl, do zdi, s video vstupem či s ovládáním přes počítač.

Systém je vhodný instalovat do práce, domova, zábavního nebo relaxačního střediska pro jednoduchou obsluhu a úsporu energií.

Užívají jej jak v Bílém domě, tak třeba i v Pentagonu. Patří mezi dražší, ale ve světě i v Čechách neoblíbenější inteligentní řešení ovládání elektrických komponent v objektech.

Řídící systém AVIT

Řídící systém AVIT, využívající software Stardraw Control, nenabízí jen cenově zajímavý, plnohodnotný řídící systém na dnešním trhu, ale je také nástrojem, který může pomoci provést vaši firmu dnešní složitou situací v podnikání.

AVIT je snadnější na instalaci a programování, používá zavedené mezinárodní standardy TCP/IP, nevyžaduje nákladný speciální hardware nebo programovací znalosti a nabízí podobné možnosti a funkce jako jiné řídící systémy na trhu.

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne úterý 6. listopadu 2018

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.